Ulubiony HardStyle: Showtek, HeadHunterz, WildStylez, The Noisecontrolles, Tatanka, Technoboy, Project 1, Issac, D-Block & S-T-E-F-A-N, A-Lusion, Davide Sorrar, Brennan Hart no i DeePack :]
|
|
Ulubiony HardStyle: Showtek, HeadHunterz, WildStylez, The Noisecontrolles, Tatanka, Technoboy, Project 1, Issac, D-Block & S-T-E-F-A-N, A-Lusion, Davide Sorrar, Brennan Hart no i DeePack :]
[lang=en]am currently-listening-to ,...
Dangerous By mickal Jackson,...pop song,..[/lang]
chicago condos
Ostatnio edytowane przez sakih ; 09-09-2010 o 09:17
ja słucham:
Hardstyle: Headhunterz, Showtek, Noisecontrollers, Technoboy, Activator, Brian M vs McBunn, Conne, The KGBs
Hardcore/Gabber: Angerfist
Splittercore: Kurwastyle Project
Ja gustuję w Regge, Rocku, Nu Metalu, POPie.
Ale uwaga, kocham słuchać tematów muzycznych z filmów oraz gry jel0nka na elektrycznych skrzypcach, chłopak wymiata na yt ;)
Z zespołów to kocham Linkin Park, Lordi oraz lubię SGM, to chyba na tyle,
von Richthofen
ja słucham delikatnego housiku...
METAL tylko METAL, reszta to tylko i wyłącznie komercja i rzępolenie... A jak słysze pop to mi się zle robi...
Dark Funeral - My Funeral
Satyricon - King
I inne jak bym zaczął wymieniać to by brakło tuszu :D:D
Słucham POP'u i troszku Rock'a :D
A ja słucham DISCO i nikt mi nie powie , że jestem debil![]()
Ogólnie to wszystkiego co mi się spodoba.Najmniej klasyki i country.
Ja najwięcej słucham rocka i wszystkich jego odmian xD Od alternatywy czyli Radiohead, Red Hot Chili Peppers przez punk (np. Sum 41), grunge (Nirvana, Pearl Jam) po cięższe brzemienia jak In Flames, Metallica czy System of a Down :P
hymmmm...
Słucham:
-club
-house
-electro house
-sexo trance
Nic wiecejżadne inne
Nie lubie zespołów
A płyt nie kupuje he he he he![]()
Rock (Queen,Led Zeppelin,Linkin Park,Green Day,Coldplay,RHCP,Guns N Roses,AC/DC)
Metal (Metallica,Slayer,Motorhead,Ovekill,Sodom,Kreator,Megadeth,Morbid Angel,Disturbed,Soad,Slipknot,Sabaton,Cannibal Corpse,Black Sabath,Dio,Mayhem)
Jazz
Hip Hop
Dubstep
1.Techno Dj bl3nd
2.Metallica Fade to black
3.Queen-Wszystkie kawałki
Ja lubię HH czasem reggae, ale musi być na prawdę dobre !
Utwory: Mesajah - Szukając Szczęścia // BOB - My City
Albumy: Peja - Reedukacja
;>
takje tehno i wixa, rze iak dojebjom basy to asz guośnjiki pierdzom, i zamjast jeb jeb jeb w tępje 154 bepeemy wyhodzi pierd pierd pierd w chuj wje w iakjim tępje.
ja słucham hardstyle powermetal epicmetal i inne ale ostatnio zrobiłem to co zawsze chciałem zrobić -czyli nagrałem podstawowe voicy z csa swoim głosem ale , jak zacząłem odsłuchiwać jak mi wyszło- byłem zdziwiony że udało mi się aż tak głos zmodulować bez żadnego programu tylko mikrofon :)
sporo czasu grałem w csa swego czasu więc nie podzielenie się z wami było by grzechem . tak samo jak grzechem jest kampienie na de dust2 śmierć wszystkim co tam kampią XD
Ostatnio edytowane przez malczu34 ; 14-03-2012 o 08:07
Wszystko co wpadnie w ucho fajnego :D Oprócz firmy itp. :P
Najbardziej lubię rap i dubstep, ale jakąś dobrą muzyką clubową czy trance nie pogardze :D
Ulubieni wykonawcy to: O.S.T.R, Pih, WuWunio :D, Son Of Kick.
Ulubiony album: Tylko Dla Dorosłych od O.S.T.R, Wuwunio Ambulans vol.2 PIH Dowód rzeczowy nr2, Kwiaty zła
| « SKŁADANKA VOL.8 EMUZA KWIECIEŃ 2012 - ELECTRO/COMMERCIAL POBIERZ | David Guetta gwiazdą Sunrise Festival 2012 » |