Zamierzam kupić mysz i klawiaturę razera:
Razer Lycosa [klawa]
Razer Lachesis [mysz]
Jeśli mieliście styczność lub posiadacie owe produkty PROSZĘ o opinie ja ich temat jak się sprawują.
Z góry dziękuje!
|
|
Zamierzam kupić mysz i klawiaturę razera:
Razer Lycosa [klawa]
Razer Lachesis [mysz]
Jeśli mieliście styczność lub posiadacie owe produkty PROSZĘ o opinie ja ich temat jak się sprawują.
Z góry dziękuje!

Miałeś w ręce Lachesis ? Przed zakupem lepiej sobie weź do ręki bo ma charakterystyczny, dla mnie nie wygodny kształt, na dupie ma taki dziwny garb. Lepiej kup deathaddera. Klawiatura jest przyjemna, przyciski pracują naprawdę bardzo przyzwoicie co mnie zaskoczyło, nie spodziewałem się że aż tak fajnie będą działały, jest bardzo ładna :) Ale czy jest to warte takiej kwoty ? Lepiej kup sobie jaką dobrą klawiaturę Logitecha, czy Microsofta. Za niższą cenę otrzymujesz fajną klawiaturę dużo bardziej funkcjonalną np. Logitech Desktop Wave, czy Microsoft Sidewinter X6, no albo Logitech G11 jeśli chcesz prawdziwą klawę dla graczy, masz tam chociaż bardzo dużą liczbę dodatkowych przycisków, jednak ja wolałbym którąś z pierwszych. Miałem z nimi kontakt niedawno i obie mi się spodobały, nie wiem która bardziej :)
| « [PROBLEM] Blue Screen poważne | [Pytanie] Zestaw dla harda » |