Zamierzam kupić mysz i klawiaturę razera:
Razer Lycosa [klawa]
Razer Lachesis [mysz]
Jeśli mieliście styczność lub posiadacie owe produkty PROSZĘ o opinie ja ich temat jak się sprawują.
Z góry dziękuje!
Miałeś w ręce Lachesis ? Przed zakupem lepiej sobie weź do ręki bo ma charakterystyczny, dla mnie nie wygodny kształt, na dupie ma taki dziwny garb. Lepiej kup deathaddera. Klawiatura jest przyjemna, przyciski pracują naprawdę bardzo przyzwoicie co mnie zaskoczyło, nie spodziewałem się że aż tak fajnie będą działały, jest bardzo ładna :) Ale czy jest to warte takiej kwoty ? Lepiej kup sobie jaką dobrą klawiaturę Logitecha, czy Microsofta. Za niższą cenę otrzymujesz fajną klawiaturę dużo bardziej funkcjonalną np. Logitech Desktop Wave, czy Microsoft Sidewinter X6, no albo Logitech G11 jeśli chcesz prawdziwą klawę dla graczy, masz tam chociaż bardzo dużą liczbę dodatkowych przycisków, jednak ja wolałbym którąś z pierwszych. Miałem z nimi kontakt niedawno i obie mi się spodobały, nie wiem która bardziej :)
Witam,
Planuję zakup słuchawek, myślałem nad takimi: SLUCHAWKI SKULLCANDY HESH SHATTERED GREY uni (1374659005) - Aukcje internetowe Allegro
I tutaj pojawia się pytanie, jak to będzie grać na telefonie? Dużo stracę z jakości? Sony Ericsson k800i
No i to samo pytanie tylko, że z komputerem?
Witam. Mam do was pytanie. Chciałbym zmienić swój sprzęt:
- Procesor Inter Core 2 Duo E8500 @ 3.16Ghz
- RAM 2GB
- Karta Graficzna GeForce Zotac 250GTS 1024Mb
- Monitor LCD 17''
I mogę wydać do 1000zł lub ewentualnie 1500zł.
Co najbardziej powinienem zmienić? Podajcie swoje propozycje...
Witam!
ostatnio przeglądałem allegro i znalazłem dwie myszki IE 3.0 i 1.1 . jedna 110zł a druga 60.
Czym one sie różnią?
Która jest lepsza?
Gdyby ktoś mógł podać linka z allegro jakaś aktywna licytacja.
Gdyby ktoś miał je obydwie proszę o różnice w grze;p
Czym się różnią oprocz ceną?
http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/9576.jpg
Jedna książka, wiele możliwości...
Niniejszy poradnik został napisany w taki sposób, żeby mógł z niego skorzystać każdy Czytelnik bez względu na cel, który sobie wyznacza, czy też na początkowy poziom swej sprawności fizycznej. Aby było to...
Witam!
mam zamiar kupic oryginalnego CS:S i pytanie gdy gra kosztuje 90 zł to w tym mam też steama? ( chciałbym grac na stamowych serwach i nie wiem czy musze kupowac osobno klucz i gre czy sama gra wystarczyy)
1.procesor amd athlon x2 +4800 2.5ghz~
2.2 gb ram
3.twardy dysk 200gb
4.grafika msi rx2600pro(ati hd 2600pro)
5.karta dźwiękowa realatek hd
Czy żeby chodziły mi najnowsze gry muszę coś zminić???
proszę o opinie na tema tmojego sprzęcikuxD:grin:
jestem nowy i chciałbym wiedziec ile max fpsów wycisnie moj sprzet
procesor: amd athlon 3500+(1 rdzeń)
karta graficzna:geForce 7600gt z podstawowymi sterami dolaczonymi do karty
ram 1 gb
na high quality mam około 60 fps niezaleznie czy strzelam czy wejde w smoka zawsze mam 60 fps
prosze o...
To znowu ja...
Męczę się i szukam karty graficznej na mój sprzęt, takiej aby CS chodził jak po maśle.
Wymagania:
Cena:140zł
Inne:Niech pasuje do mojej płyty głównej.
Posiadam:
Płyta główna: Asus P5VD2-MX
Hej! Na cs mam mało fps i chcę się spytać ile fps mogę wyciągnąć na moim sprzęcie (około). Bo mam 2 sterowniki do karty graficznej i to może być problem, dlatego chcę się upewnić. Mój sprzęt: Intel Celeron 4A 2019 Mhz 640 DDR, Radeon 9100 (64 Mb). Z góry dzięki za pomoc.
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u