|
|
Akurat w GTA IV największą rolę odgrywa procesor.
Odtworzyć odtworzy :] aczkolwiek jeżeli chciałbyś sobie ustawić wysokie detale to tego nie zrobisz bez tego pliczku bo masz tam taki jakby ogranicznik i stąd moim zdaniem błąd bo nie każdy musi mieć monitor >19" ...
Ja podobnego kompa kupiłem za 2.15k rok temu, tylko tyle, że bez systemu.
KruQ dzięki za pocieszenie, chociaż ty pochwaliłeś moją kartę :) A Ganimadeus mam do ciebie taką prośbę jeśli byś mógł to napisał byś mi stronkę do tego pliczku z GTA 4 ? Proszę:) A i mam monitor 17" jeszcze ze starego kompa :D
Ostatnio edytowane przez KingGanja ; 02-07-2010 o 23:26
Oo, nie słyszałem nigdy o czymś takim :)
Skoro masz 17' monitor to jeszcze na najwyższych rozdzielczościach w to wszystko będziesz mógł grać :)
No to bardzo dobrze :]
---------- Post dodany 03-07-2010 o godzinie 20:35 ----------
więc jednak nie jest taki zły ten komp :D
---------- Post dodany 03-07-2010 o godzinie 22:42 ----------
Mam jeszcze jeden bardzo ale to bardzo ważny problem, otóż chciałem założyć sobie nowego neta ale nie wiem co wybrać. Proszę pomóżcie. Mieszkam na wsi ;]
Nie będę zakładał nowego tematu, bo widzę że i tak jest ich sporo, a tematyka ta sama.
A więc za 2000 zł, głównie do gier, lecz czasem do internetu.
AMD Athlon II X3 425
ASRock M3A770DE
GoodRam 2x2GB 1600MHZ
Radeon HD5770
BeQuiet PurePower L7 430W
samsung f3 500 gb
Gigabyte HD5770 1GB
Cooler Master Elite 334
+ nagrywarka
I do tego monitor. Ma nie byc drogi, ok 19". Myślałem nad takim: NOWY MONITOR BENQ G-922HDL LED 19" (1102672754) - Aukcje internetowe Allegro
Czekam na opinię. :)
Co do monitora to na pewno nie opłaca się, ten czas reakcji 5 ms...
[Poradnik] Do GTA IV na odblokowanie opcji graficznych Proszę bardzo taki pliczek możesz sam stworzyć.
Dzięki za pomoc i na najwyższych ustawieniach będzie mi mocno ciąć ?
To już sam sprawdzisz :] Ale uważam, że nie ma sensu ustawiać najwyższych większe zużycie prądu a czy jakość jest dla Twojego oka aż tak bardzo ważna w nowych grach już i tak grafika nawet na low detalach jest naprawdę znośna.
Dzięki za gibonka :]
Nie ma za co :) a na średnich ile mi fps wyciągnie ?
~40-50 myślę, że powinno być. Do normalnego grania 30 w zupełności wystarczy :]
to może na wysokich te 35 bd miał? Kurcze tak sie napaliłem na te Gta 4 :D
---------- Post dodany 06-07-2010 o godzinie 15:55 ----------
Dobra już sobie zamówiłem te Gta jutro powinno dojść ;]
| « Co myślicie o takim sprzęcie? | Problem z podłączeniem zasilacza » |