Pozytywnie
Negatywnie
|
|
Jak najbardzi pozytywnie oceniom twoja praca choc czasami chyba przesadzosz z dlugosciami banow czasami kick wystarczy no i ban za mikrofon 2 lata to juz perwera wedlug mie
Kiedyś tak myślałem , ale zmieniam zdanie . Jak na ekipe CODa jest to brutalny admin , ale często się wkurwiam , gdy inni admini nie potrafią zareagować jak Syriusz , po prostu twardo i trzymać graczy krótko (szczególnie gdy chodzi o cele mapy)nie obrazilo mnie ;) mogles napisac nawet ze jestem h***, masz do tego pelne prawo ;)
Jak zabawę w glinę , jest ten dobry i ten zły . I ten zły jest potrzebny częściej niż się wydaje. Piszę zły , myślę brutalniejszy.
Kickuje mi ludzi z którymi dyskutuję! I banuje ich -.-' Ale tak to +++ :*

Myślę że dużo osób myśli, że jest to za surowy admin. Ja jednak uważam, że jest dobrym gościem na to stanowisko. Nawet daje kicki za lamienie (pamiętasz akcję z eldorado? :D) Wielki + !

Syrius... Dobry chłopak na stanowisko admina - ogarnia, prowadzi grę, zawsze czujny i bez skrupułów. Generalnie na + choć ostatnio dał mi kicka za słowo "zajebiście" :>
o mnie to juz chyba nikt nie pamieta :(
daj jakiegoś perma zaraz sobie o Tobie wszyscy przypomną :P
Przykład z przed chwili. Było głosowanie na mapę, gracze wybrali dusta 2 ale oczywiście syriusowi coś przeszkadzało wiec zmienił sobie na cbble i wyszedł z serwa. Wielki minus
Nie przesadzaj orzech. Zmienił mapę bo wybieracie non stop dusty i nie tylko jemu to nie pasowało, a ludzi wcale nie ubyło.
No to jak admini mają wybierać mapy według własnego upodobania to po co w ogóle robić głosowanie na mapy?
Bardzo dobrze zrobił... dusty do porzygu są grane ... ile można. Jest masa fajnych mapek kótre wystarczy zagrać raz i się spodoba ale nikt nie chce " bo nowe i nie zna "
Pełen Ogar :) Jeden z najlepszych na COD'zie - bez słodzenia, ale mógłby częściej wpadać :P
wyszedlem bo mialem wazniejsze sprawy :)
a dusty gramy ciagle : jak nie dust to dust2 a to 2012 a to moze dla odmiany 2010!
sram juz tym piaskiem- macie 30 map a wy tylko dusty
O, gumiś ogarnął jak się mapy zmienia :D
Nie miejcie do niego pretensji. Skoro graczy nie ubyło, to w czym problem? Sami przyznajcie że dusty gramy nieco za często. Wczoraj zagraliśmy dd2, potem dd2012, po czym wybraliście dd2... ( swoją drogą chyba coś jest spieprzone z tym vote, bo nie przyblokowało dusta_2 )
W każdym bądź razie gumiś to dobry admin, trochę nieogarek, ale sympatyczny chłopina ;D
Nadgorliwość mu przeszła, duży plus za to ;D

Troche chyba chłopak przesadza. Najpierw gdy napisałem w jedenj rundzie jedno zdanie, a potem w nasetpnej to samo sdanie dal mi kicka i napisal ze "to byl spam" :/
Następnie na nuke bloknal mnie (mozliwe ze przez przypadek), po czym ja go bloknąłem (również przez przypadek), a on dał mi za to bana. Gdyby każdy dawał bana za blokowanie to ponad pól serwera byłoby zbanowane :/
Bany i inne tego typu rzeczy wyjaśnia się w konkretnym dziale, ew. pisze skargę. Tutaj ocenia się całokształt bez opisywania sytuacji.

| « Admin euphoria - Opinia | Admin Junio - opinia » |