AMXX 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX Download - z dodanym addons dla Counter Strike, działa addons - taka gotowa paczka dla ludzi co chcą mieć cały działający AMXX bez żadnego niepotrzebnego syfu ;] moduły już aktywowane.
DOWNLOAD
|
|
AMXX 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX Download - z dodanym addons dla Counter Strike, działa addons - taka gotowa paczka dla ludzi co chcą mieć cały działający AMXX bez żadnego niepotrzebnego syfu ;] moduły już aktywowane.
DOWNLOAD
czy może ktoś wrzucić to samo, ale żeby działało i na windowsa i na linuxa.
to może mi powiesz co ja mam z tym zrobić?? nie potrafię jeszcze "bawić" się tym amxx i metamodem. ;]
Może jeszcze frytki do tego ? Masz 10000 poradników jak to zrobićto może mi powiesz co ja mam z tym zrobić?? nie potrafię jeszcze "bawić" się tym amxx i metamodem. ;]
Najs dzięki bardzo mi się przydało warto ten temat zostawić przyklejony.
elo wie ktos jak zrobic serwer non steam na steam zeby mogly wejsc za zrobienie tak na serwie admina daje gratis gg 9242874
jacek1717 ... Wasza inteligencja mnie załamuje. Kilka dni temu widziałem post seby z dokładnym opisem co i jak.
Oto link do tego tematu: http://www.forum.wiaderko.com/poradn...s-screeny.html
Na przyszłość szukaj troche bo to nie jedyny post o tym zagadnieniu. Masz tam wszystko opisane ściągnij total comandera, przez wymiane plików ftp podmien na te z postu podane , w liblist w linijce secure "1" zamieniasz 1 na 0 , w serwer cfg to dopisz : sv_lan 1 ,Restart i śmiga.
a dlaczego mi on niechodzi wgralem go na serwa steam przez ftp i nic pls help
Po wrzuceniu paczki na server dzieja sie takie rzeczy i server nie chce sie odpalic... pomocy proszę:
Metamod version 1.19p32 Copyright (c) 2001-2006 Will Day
Patch: Metamod-P (mm-p) v32 Copyright (c) 2004-2007 Jussi Kivilinna
Metamod comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `meta gpl'.
This is free software, and you are welcome to redistribute it
under certain conditions; type `meta gpl' for details.
AMX Mod X version 1.8.1.3711 Copyright (c) 2004-2006 AMX Mod X Development Team
AMX Mod X comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `amxx gpl'.
This is free software and you are welcome to redistribute it under
certain conditions; type 'amxx gpl' for details.
scandir failed:/home/jarek_m3/hlds/./valve/SAVE
scandir failed:/home/jarek_m3/hlds/./platform/SAVE
L 02/20/2009 - 10:10:22: -------- Mapchange to de_dust_cz --------
FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found
email debug.log to linux@valvesoftware.com
Fri Feb 20 10:10:22 CET 2009: Server restart in 10 seconds
poszukaj w necie pliku w_kevlar.mdl i wrzuc go do folderu models ofc na serwie ...FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/w_kevlar.mdl not found

dziala juz wszystko,,, wgrtalem z 35 plikow... :P tylko nie mam odglosow jak strzelam :D haa
moze ktos sprawdzic czemu?? :(
Może też źle wrzuciłeś... dam sobię rękę obciąc,że w zły folder...Usuń wszystko i wgraj od nowa :)
Kazdy pliczek wrzucalem ppojedynczo, bylo tego mase...
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to update local steamclient. Continuing with current version anyway.
Executing AMX Mod X Configuration File
Czestotliwosc wyswietlania wiadomosci: 10:00 minut
couldn't exec banned.cfg
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
couldn't exec listip.cfg
Adding master server ***
Adding master server ***
VAC secure mode disabled
Slysze jak ktos strzela, slychac przeladowywanie broni ... nnatomiast jak strzelam nic nie slychac
Ostatnio edytowane przez klesk ; 20-02-2009 o 13:04
Prosze o pomoc, nie wiem co juz robic... moze ma ktos paczke do czero gotowa??
| « SerwerPack[FFA] by asdasas | AMX Pack by Mr. D34d [FFA] » |