Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Najbardziej popularne gry > PES

PES - Forum poświęcone wszystkim wersjom gry Pro Evolution Soccer

Tagi:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2269
Narzędzia wątku

[Pytanie] Pobranie PES'a z Neta - opłaca się ?

Gennkai is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Mam takie pytanie niech sie kazdy wypowie bo mi naprawde zalezy czy sie oplaca sciagac pes 2009 z neta ?

Odp: czy sie oplaca

shayback is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

oplaca sie ,ja sciagnelem i dziala

mjz. is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

ważne że nie trzeba płacic za coś co nie wiesz czy Ci się spodoba.

ściągnij i sprawdź.

Lord Dart Viader is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mi sie opylało ;p
Z ojczynem gramy na playstonie 2 we dwoch ;p

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Szukam] Kody do Pes'a 10
Witam, czy ma ktoś kody do Pro Evolution Soccer 10? Chodzi mi o kody typu: nieograniczona gotówka itp...
PES
[Problem] NFS Shift - pobranie
mam problem z Nfs shift sciaglem z innego portalu i nie musialem podawac kraka bo mial automatycznie podany kod,wgralem go odpalilem i wszystko gra ,tylko jest problem nie mam nosa i recznego hamulca na klawiaturze,,a komp chodzi na windows 7,w objasnieniu pokazane sa dane funkcje danych klawiszy...
NFS
Konfiguracja neta
Witam mam takie pytanie mam internet UPC 10mb i mam ping po 50 gracze którzy maja neta po 2 mb maja ping po 5 do 10. Dzis podczas gry zapytałem się graczy jak to ustawić jeden z nich powiedział że mam źle ustawiony na c lub jakiegos routera coś nie pamiętam, powiedział żebym napisał na...
Pytania z odpowiedzią
Pobranie CS i patch
Witam, gdzie mogę pobrać czystą wersję CS 1.6? Ściągam z tego linku: http://rush.lv/?pg=13&id=3 (był w temacie 'Download CS'). CZy jest to czysta wersja CS? Bez żadnych nowych modeli itp? I teraz druga sprawa, jaki jest najlepszy patch? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam, szybki
Instalacja gry i podstawy
[Non Steam] Pobranie NS
Witam szukam linku do cs 1.6 ns ale działającego bo na tym forum żadne nie działają i z jakimś przyzwoitym transferem bo jak sciągałem ostatnio to 30 kb/s transfer na 1mb net. Dzięki z góry
Problemy z CS 1.6
Szukam instalki PES'a 5
Witam. Szukam instalki do gry pesa 5. najlepiej gdyby nie byla z RS'a. Kto pierwszy poda prawidlowy link otrzyma nagrode :ganja:
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
The sims 1-problemy z pobranie dodatków dla win 98
Mam the Sims 1 i chciałam pobrać dodatki dla win 98 ale gdy to robie zamiast tego folderu zip wyskakuje mi cos w paintcie dlaczego i jak to moge zmienic? prosze o pomoc
Archiwum forum
Delphi bez neta
Jak zainstalować Delphi 7 bez internetu?? prosze o pomoc
Programowanie
pobranie
chcialbym sciagnac sobie plik z tej strony ale nie jestem zalogowany czy moglby mi ktos to pobrac i dodac w zalaczniku plugin i modele jak sa bo niechce mi sie zakazdym razem jak cos znajde zalogowywac sie . dam pomogl http://cscenter.pl/217-post1.html
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz