Mała poprawka kosmetyczna tytułu tematu - temat jest już do ogólnej dyskusji o meczu.
|
|
Mała poprawka kosmetyczna tytułu tematu - temat jest już do ogólnej dyskusji o meczu.
BTW Statystyki kłamią ! Tak jak bakul wspominał teraz większość się zwerbowała i jest za Barca :E
FC Barcelona - 29.41%
Manchester United - 70.59%
Pewnie dzieci NSa hahah ;] Barca wygrała, zasłużyła na to i nic się nie zrobi z tym fantem.
Manchester wygra ;]
@Alan, w jakim Ty świecie żyjesz :D ?
Manu przejebał i to z kretesem.
IMO.
Z kim gra barca ten finał ?
Bo ja tam w ogole nie widziałem manu, barca pokazała , mniej wiecej jakis tam futbol, a manu, mój brat z kolagami z klasy lepiej kopia piłke, ogladajac wczesniejsze mecze i patrzac na półfinały, wydawało mi się ze manu wygra, a barca nie zasługuje.
Po finale, jestem zawiedziony, przez manu przejebałem ~80 zł.
Ale cóż, wg mnie nie liczy sie wynik bo co jak co nie mam ulubionego klubu, wole popatrzec jak panowie kopia dobra piłke, lecz wczoraj nie mogłem sie nawet na to napatrzeć.

Barcelona zagrała świetny mecz :))

C. Ronaldo zmaścił wolne :/ .
Barca wygrała uczciwie, manu miał słaby dzień... :D
bylem za manchesterem ale coz po stracie pierwszej bramki gowno grali
ale sie wkurwilem ze man utd przegralo final i tak glory glory....
c.ronaldo ladnie pojechal puyola przy linii bocznej
dla mnei MU nie bylo...barca ich zgniotla jak jajko z niespodzianka,a polfinal sie emczyla barca bo.....brakowalo im skladu jednak Henry MEssi Eto own i to akzdy msui przyznac a w polfinale brakowalo ich...o reszcie brakachw polfinalowym meczu nie wspomne
wygrał lepszy cała prawda o tym meczu. MU nic nie pokazało,a barca grała swoje.
Ja byłem za MU. Jednak to Barca zagrała lepszy mecz i zasłużenie wygrała :P
Myślę, że Barca wygrała zasłużenie. Ahhh to trio:) : Messi, Iniesta i Xavi- Napoleoni współczesnego futbolu :D
Dla mnie szkoda Mana , Barcelona w tym sezonie zgarneła wszystko dla siebie.
| « Kto wygra LM? | Freestyle Football » |