wszystko o pilce :)
ogladaliscie moze super puchar Wisla-legia ?? zal mi tej legi nie umia czysto graz zal
Jazda z ku*** Wislacy jazda ..........
|
|
wszystko o pilce :)
ogladaliscie moze super puchar Wisla-legia ?? zal mi tej legi nie umia czysto graz zal
Jazda z ku*** Wislacy jazda ..........
ja jestem za legia... ale jak wygraja to git a przegraja to trudno ;p
Zobaczymy jak będzie w sezonie który zacznie się lada chwila :-)
Jakie szanse ma nasza WISEŁKA z fc barca ?? ja mysle ze dzadza rady :D (jestem optymista) :D
no nie przesadzaj...jak im sie uda to ide do banku i mowie ze chce kredyt na lot na marsa xDD
WISELKA PANY :D albo LECH POZNAN ~~
no z barca bedzie krucho...
mam nadzieje ze powalcza ale mysle ze do fazy grupowej UEFA dadza rade dojsc
barca moze ich nie docenic i dlatego mają szanse
Jestem za Wisła... hehe a tu wisla : barca 1:1...
doliczony czas... i wisła 2:1 w ostatniej minucie XD XD XD:)
przeciez jeszcze raz moga zagrac z barca jak kilka lat temu, co ich cisneli cisneli az nie dowierzali ale niestety tylko 2:2 bylo :D
heeh no fajnie by było :] to byłby prawdziwy sukces :)
WISŁA WISŁA I TYLKO WISŁA !!! szanse ze wygraja sa duze :D czymam oczywiscie z wisła
Wisła + okocimski = sztama :)
WISŁA vs BARCIA
ciekaweee jak sie WISŁA zaprezentuje powinni wygrać <hahaha>
Ja jestem za Barcą, bo od Wisły wolę (L)egię i Barcelona to mój ulubiony klub xD
Jagiellonia + Wisła - mam nadzieję, że kiedyś jeszcze zaśpiewamy coś razem na meczach ... Wisła w tym roku idzie na majstra po raz kolejny. Niestety w polskiej piłce nie ma na razie drużyny, która mogłaby dorównać Wisełce :P. Jagusia zajmie miejsce zapewniające pewne utrzymanie, a z ligi polecą ŁKS & Odra, takie jest moje zdanie, zobaczymy czy się sprawdzi na koniec sezonu :P.
Jaga 4ever !!
O widać sami swoi!
Jaga the Best!
Wisła - Barca 0:4
Przykre, ale tego można było się spdziewac.![]()
Jak dla mnie to było oczywiste bo Legia jest najlepsza :D
| « - | kalendarz 2008/2009 orange ekstraklasa liga polska download » |