Wierzycie dalej w Lecha? Kto wygra? Zapraszam do TVP2 o 20.45.
|
|
Wierzycie dalej w Lecha? Kto wygra? Zapraszam do TVP2 o 20.45.
Wierze w niego od urodzenia . Lech Wygra !!!
Lech pójdzie na całego ;) Znając lecha napewno dadzą z siebie wszystko ;))
2 połowa n/c trzeba było grać tak jak w pierwszej to by awansowali, a tak jest jak jest...
"Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz." Pewnie będzie wiele postów typu przez Kikuta itp. to nie prawda bo 1) i tak by przegrali 2) nie ma winy tylko w jednym zawodniku, a w całym zespole.
Kim jest ten KIKUT ?!?!?!?!?!?!?!?!
nie no zalamka :/// Kikut jakis poczatkujacy chyba juz ja bym lepiej gral :[ Szkoda Lecha..
To jest wg. wikipediizawodnik Lecha Poznań. by Wikipedia :D
![]()
No tyle, że ja brałem info z tego źródła :P : Marcin Kikut - Wikipedia, wolna encyklopedia
Złe dwie zmiany ;)
Kikut i Wilk nic nie grali..
A wilk to w ogóle spalił się bo ciąży na nim presja reprezentacji Polski ;)
Im lepiej w klubie tym szybciej zagra w reprezentacji ;d ale po tym meczu to słabo będzie.
Kikut już długo gra w Lechu lecz miał poważną kontuzję i chyba 2 michy siedział a teraz smuda za bardzo mu się wykazać nie daje . A co do meczu to było dobrze , lecz w w połowie brakowało zgrania i dobrej obrony .
nie ma co ich usprawiedliwac pierwsza połowa nawet ładny "futbol" grali
ale 2 połowa gdy czuli sie swobodnie bo maja juz awans zaczeli robic błedy tak jak udinese w 1 połowie i na własne zyczenie odpadli
a udinese moge co jedynie pochwalic bo w 2 połowie to oni dosc dobrze grali - z szatni wyszła całkiem inna druzyna niz przed przerwa
Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 27-02-2009 o 09:20

' fil0ne dobrze mówi. Pierwsza połowa szła całkiem ładnie, ale tuż po ponownym wyjściu na boisku zaczęła się tragedia. Bez umyślne wybijanie piłki, nie umiejętność wykorzystania kontr ataków czy też nie zaradność w polu karnym to czynniki, które przemówiły na ich nie korzyść. Za duża pewność siebie, trudno.
Dlatego Lech powinien zagrać tak jak najczęściej grają . Pierwsza połowa odpuszczają strzelanie bramek ale bronią mocno swojej bramki , a w drugiej za wszelką cenę chcą strzelić bramkę przeciwnikowi . W większości meczów to się sprawdzało .
szkoda przegranej lech fajnei zaczal czesto przy pilce a w drugiej polowie udinese zaczelo poprostu atakowac walczyc o pilkke i tak wyszlo jak wyszlo.
ale gratulacje dla Lecha za to co zrobili !
nie ma jednak jednej taktyki na wszystkie druzyny.
ja niestety przespalem caly mecz (od 17do22:40) wiec wynik zobaczylem dopiero w necie - sadzac po waszych wypowiedziach o drugiej polowie jestem nawet zdania ze lech nie zasluzyl na dalsza gre - gra na czas, wybic pilke byle dalej, przeciez ja takiego lecha nie pamietam
nie wolno sie dekoncentrowac, mecz trwa 90min a nie 45, nie wolno odpuszczac do koncowego gwizdka, trzeba grac madrze, jak jest okazja to ytrzymywac sie przy pilce dlugo chocby po to aby przeciwnicy pobiegali - jak sie zmecza przeprowadzic jakis szybki atak
jeszcze wyczytalem ze brakowalo kontr - jak nie mozna ich wykorzystac?
jesli takie byly zalozenia taktyczne na druga polowe to gratuluje trenerowi, no chyba ze pilkarze nie wykonali tego co naprawde im polecil smuda
swoja droga kikut zawsze byl slaby, kiepska zmiana, jego blad kosztowal nas awans (zreszta musielibysmy strzelic jeszcze z 1 bramke by byc spokojnym), 1:1 do tej pory i 2:2 z tamtego premiowalo udinese - wiecej bramek na wyjezdzie, a tak to di natale zrobil co trzeba bylo zrobic i szanse lecha spadly do zera przy stanie 1:2 dla wloskiej druzyny
mimo wszystko dziekuje zespolowi za emocje dostarczone podczas eliminacji - gratuluje ze zaszli tak daleko, szkoda ze przegrali w takim stylu...
Ale lipna byla druga polowa praktycznie zero gry zero dokladnosci porozumienia ;//
No druga połowa polegała na jak najszybszym pozbyciu się piłki.
Panowie,to i tak bardzo dużo,jak na polską piłkę,czego my oczekujemy? Lech pokazał dużo dobrej piłki.
kurdee .. ;p w StS'ie ( zakład bukmacherski ) 50 zł na awans Lecha . Niestety jetsem na `-` ehh ;/
| « Lech Poznań vs Udinese Calcio | Niesamowity Filmik! » |