Witam, jak sądzicie czy w Polsce odbędzie się Euro 2012 czy też zabiorom nam tą możliwość, gdyż ja nie widzę aby coś się jeszcze zaczeło.
|
|
Witam, jak sądzicie czy w Polsce odbędzie się Euro 2012 czy też zabiorom nam tą możliwość, gdyż ja nie widzę aby coś się jeszcze zaczeło.
Nie ma takiej opcji żeby nam zabrali, gadać sobie każdy może.
podobno w 2012 ma byc koniec swiata to chyba dlatego ze polacy wygrają XD

Spoko niech najpierw wybuduja pozomne stadiony bo z tego co widac to tylko w na stadionie Lecha poznan moznaby bylo grac :)
bedzie na pewno, tak gadacie, ze nie bd i nie bd tak samo te media cale ;s. Ukraina jest 3x za Nami ze stadionami ulicami lotniskami hotelami ze wszystkim, to zacznijcie się ich czepiać a nie Polaków (przecież to kurw Wasza ojczyzna -.- mi nawet przez głowę nie przechodzi mysl, ze nie bd tego euro u nas). Zreszta stadiony sie robia powoli bo powoli, ale ida w gore i bd gotowe na pewno przed czasem ;)
no robia sie powoli tak jak drogi ktore lataja w zime gdy jest pelno wody w dziurach i pozniej dziwia sie czemu tak szybko znowu sie niszcza :D smiech na sali ;p
mysle ze stadion 10 lecia ryneczek bd najwieksza atrakcja tych euro :D
euro 2012 będzie. Nie Polska-Ukraina tylko Polska-Niemcy :DD
Matevos popracuj nad poprawną polszczyzną. Co do tematu mi osobiście jakoś kiepsko się to widzi, ale byłoby świetnie gdyby to jednak się odbyło. Poczekamy zobaczymy.
Euro odbedzie sie w Polsce i na Ukrainie, ale jakie to beda mistrzostwa, to wole nie myslec ;)
Odbędą sie w Polscei na Ukrainie
stadiony będą na pewno
gorzej z komunikacją bo to śmiech na sali..
obcokrajowcy będą sie gubic w miastach ;d
lotniska nasze śmiesznie wygladają i wogole metro tylko w Wa-wie ?
śmiech na sali ;)
Ale przynajmniej mamy pewne zaklasyfikowanie. :)
"Polacy"
Jak zawsze zacowani w cywilizowanym świecie, lecz mam nadzieję, że uda im się stworzyć naprawde dobre stadiony, i wszystko, co potrzebne do zorganizowania EURO 2012
Odbędzie się w Polsce i na Ukrainie :P ciekawie będzie na meczach :]
euro bd na pewno u nas a co do ukrainy to moglbym sie klucic bo nie wydaje mi sie zeby przez tak "krotki" czas udaly im sie wszystkie inwestycje zwiazane z ta impreza
Odbędzie się na pewno.
Tez tak mysle... :) moze zdarza ;p
Moim zdanie się wszystko uda jedynie nie będzie tyle dróg ile jest planowanych a reszta powinna się udać w większośći
Ostatnio oglądałem na Polsat Sport o stadionach w Ukrainie i powiem Wam, że mnie zamurowało. Stadiony 3 miast już są gotowe, lub w końcowej fazie (wszystkie 3 to własnośc prywatna). W Polsce drogi na Euro (wg "Motoru") zaczynają się sypać. EURO nam nie odbiorą, ale wrażenie możemy zostawić złe po sobie.
cos mi się zdaje, że to euro to będzie posmiewisko.
| « real madryt - FC BARCELONA 2-6 | [BIOGRAFIA] Ryan Giggs » |