Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
public task_premenu(id) set_task(10.0,"task_autobindmenu",id)
public task_autobindmenu(id) { new crate[33],ver[33] get_user_info(id,"autobind",crate,32) get_cvar_string("auto_ver",ver,31) if(!equali(crate, ver)){ show_menu(id, autobindMenuKeys, "\rMenu bindowania^n\w^n1. Zbinduj^n2. Pomoc ^n3. Bez bindowanie^n", -1, ""); return PLUGIN_HANDLED; } return PLUGIN_HANDLED; }
load_settings(szFilename[]) { if (!file_exists(szFilename)) return 0 new num = 0 new szText[MAX_STRING_LEN], setbuttn[MAX_STRING_LEN], setcommand[MAX_STRING_LEN] new a, pos = 0 while (num < MAX_LINES && read_file(szFilename, pos++, szText, sizeof(szText), a)) { if (szText[0] == ';' || szText[0] == '#') continue if (parse(szText,setbuttn,sizeof(setbuttn),setcommand,sizeof(setcommand)) < 2) continue
copy(key_set[num], MAX_STRING_LEN - 1, setbuttn) copy(key_command[num], MAX_STRING_LEN - 1, setcommand) num++ } return 1 } public autobindmenu(id, key) { switch (key) { case 0: func_autobind(id); case 1: { autobind_help(id); task_autobindmenu(id); } case 2: return PLUGIN_HANDLED; } return PLUGIN_HANDLED; } ///---------------[Help] public autobind_help(id) { new dir[129] get_pcvar_string(help_dir,dir,128) show_motd(id, dir,"Help keys") }
Pisze ponieważ mam problem z pewnym spolszczeniem do gry (tylko napisami bez dialogów niestety) i instaluje je w jakiś tam folder np: d\gry\pop dt pl no a grą zainstalowaną w d\gry\prince of persia the Two thrones no i jak już zainstaluje grę i spolszczenie to jak włanczam to spolszczenie to mi...
Witam,
Potrzebuje spolszcenie do Gry "Harry Potter i Książe Półkrwi".
Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby mnie naprowadzić z skąd mogę je pobrać.
Z Góry Dziekuje!!!
Witam. Niedawno zaczołem grac w grę Far Cry 2, niestety gra jest w języku angielskiem. Szukał w internecie spolszczn do tej gry jednak niczego nieznalazłem a jeżeli juz znalazłem to zreguły to spolsznie nie dziłało. Prosiłbym jeżeli ma ktoś jakieś działające spolszenie zeby podał link .
...
siemka. mam wam do zaoferowania spolszczenie do cs'a. Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. oto link . pobierzcie i cieszcie sie polskim cs'em :)
Witam. Moj problem polega na tym, ze sciagnelem spzolszcenie do cs'a , ale sa tam bledy i mi sie nie podoba. chcialbym znow po ingliszu ale bez ponownego istalowania cs'a.. ma ktos jakies pomysly ?
Mam photoshopa cs2 i spolszczenie ale nie wiem gdzie mam wewaliś to spolszczenie:( i odrazu jak by ktoś mógł no to jak mam zrobic w tym ps żeby skasowac same napisy a nic tła??? i jak dodwać do ps-a i jak je otwierać w ps-ie rendersy:)??
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u