witam mam problem z bf2, a mianowicie z odznaka za smg ktora zwieksza szybkosc poruszania sie graczy.
problem wyglada tak: gdy gracz ma experta i porusza sie duzo szybciej nie moze chodzic po cichu (na shifcie). moglby ktos pomoc to naprawic badz wskazac jakies rozwiazanie?
kod odpowiadajacy...
Witam Wszystkich !
Mam problem ,a mianowicie chodzi o ciche chodzenie po "eksperymentowaniu" z komendami
Jest znacznie wolniejsze niż innych ... (sprawdziłem) Nie wiem co mam robić proszę o pomoc !
Ps.Komendy które dodałem:
cl_bob 0.01
cl_bobup 0.5
cl_bobcycle 0.8
cl_backspeed 400...
Sprawa mnie irytująca. Wiem, że kiedyś kucak gaming był popularny, ile razy to np Neo zabijał z kucaka, ale jak jest dziś? Czy to się opłaca? Czy Ci z wyższej półki będą tak grali?
Mnie to tak denerwuje, człowiek przyzwyczajony celownik uniesiony w obrębie głowy, a taki ci kuca i bije... Ja wiem,...
Witam !
1. Otóż mam problem z bf2 ostatnia odznaka za dużo daje speeda i nie da się chodzić po cichu, po prostu słychać kroki. Mógłby mi ktoś pomóc to naprawić. Zwiększyć speed na jaki jest ciche chodzenie, albo bf2 zmienić ?
2. Chciałbym się zapytać czy mogę edytować plugin, nie skasują mi...
Witam, mam problem, a mianowicie...
Kiedy zaczyna się runda i zaczynam bieg postać biegnie jakoś tak dziwnie szybko (a może mi się wydaje - nie grałem pół roku) no i po jakiś 4-5 sekundach biegu ścina się przez jedną sekunde max 2.
o to cały problem, nie wiem jak temu zaradzic, co to moze byc...
Otóż mam wielki problem...
Od niedawna podczas gry kiedy miałem 100fps spadło mi do 50 równo nie więcej nie mniej... i teraz przy tych 50fps biegam i wszystko robię jakbym miał speedhacka...
a tak nie jest
config mam dobry raty itp też
net 2Mb/s łącze kablowe
na żadnym serwerze nie mogę...
Siema mam plugin http://cs-puchatek.pl/topics72/szybsze-bieganie-z-nozem-vt1737.htm?sid=3835eb040e69ede2640fd6e517c771bf
da się jakoś zrobić żeby wolniej biegać ?? bo to jest trochę za szybko :smile:
Siemka .. Chce zrobic zeby bez trzymania klawisza shift cicho chodzic .. probowałem juz nie jednych bindow jesli o to chodzi ale zaden nie chodzi albo zle wklejam... prosze zeby mi ktos zrobili
o to moj Bind:
Prosze zeby ktos mi wpisal w to i potem se skopiuje .. mozna jeszcze wkleic...