Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Pisanie pluginów AMXX

Pisanie pluginów AMXX - Dział poświęcony pisaniu pluginów do AMXX

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 401
Narzędzia wątku

BF2 - ciche bieganie

lukATek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Pytanie moje dotyczy cichego biegania w modzie BF2.
Czy jest możliwość dołożenia 1 odznaki ,,ciche bieganie" tzn. np.

podstawowy:
3 kille m4 / 1 hs
2 kille usp/glock 1 hs

weteran: średni głos kroków
3 kille m4 / 2 hs
2 kille knife / 1 hs
1 kill HE

Expert: ciche bieganie
3 kille mp5 / 3 hs
2 kill / HE
1 kill knife hs

Niestety w pisaniu pluginów się nie znam i dlatego chciałbym aby ktoś podpowiedział czy to jest w ogóle realne.

PS. przykładowa ilość killi i rodzajów broni.
Pozdrawiam.

Odp: BF2 - ciche bieganie

YOU SAID NEVER is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

wszystko jest mozliwe, tylko trzeba to umiec zrobic
tylko pamietaj nie kazdy ci to zrobi za free :>

Steam: pejdzer969 Nick w grze: YOU SAID NEVER LET ME GO

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
bf2 a ciche chodzenie
witam mam problem z bf2, a mianowicie z odznaka za smg ktora zwieksza szybkosc poruszania sie graczy. problem wyglada tak: gdy gracz ma experta i porusza sie duzo szybciej nie moze chodzic po cichu (na shifcie). moglby ktos pomoc to naprawic badz wskazac jakies rozwiazanie? kod odpowiadajacy...
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Steam] Ciche chodzenie
Witam Wszystkich ! Mam problem ,a mianowicie chodzi o ciche chodzenie po "eksperymentowaniu" z komendami Jest znacznie wolniejsze niż innych ... (sprawdziłem) Nie wiem co mam robić proszę o pomoc ! Ps.Komendy które dodałem: cl_bob 0.01 cl_bobup 0.5 cl_bobcycle 0.8 cl_backspeed 400...
Problemy z CS 1.6
Kucak gaming czy bieganie.
Sprawa mnie irytująca. Wiem, że kiedyś kucak gaming był popularny, ile razy to np Neo zabijał z kucaka, ale jak jest dziś? Czy to się opłaca? Czy Ci z wyższej półki będą tak grali? Mnie to tak denerwuje, człowiek przyzwyczajony celownik uniesiony w obrębie głowy, a taki ci kuca i bije... Ja wiem,...
OffTopic - Counter Strike
bf2 ciche chodzenie
Witam ! 1. Otóż mam problem z bf2 ostatnia odznaka za dużo daje speeda i nie da się chodzić po cichu, po prostu słychać kroki. Mógłby mi ktoś pomóc to naprawić. Zwiększyć speed na jaki jest ciche chodzenie, albo bf2 zmienić ? 2. Chciałbym się zapytać czy mogę edytować plugin, nie skasują mi...
[Non Steam] Szybkie bieganie + ścina.
Witam, mam problem, a mianowicie... Kiedy zaczyna się runda i zaczynam bieg postać biegnie jakoś tak dziwnie szybko (a może mi się wydaje - nie grałem pół roku) no i po jakiś 4-5 sekundach biegu ścina się przez jedną sekunde max 2. o to cały problem, nie wiem jak temu zaradzic, co to moze byc...
Problemy z CS 1.6
50fps-szybkie bieganie ratujcie
Otóż mam wielki problem... Od niedawna podczas gry kiedy miałem 100fps spadło mi do 50 równo nie więcej nie mniej... i teraz przy tych 50fps biegam i wszystko robię jakbym miał speedhacka... a tak nie jest config mam dobry raty itp też net 2Mb/s łącze kablowe na żadnym serwerze nie mogę...
Problemy z CS 1.6
ciche rozbrajanie
wie ktos moze jak cicho rozbroic bombe nie uzywajac latarki?
OffTopic - Counter Strike
Szybsze bieganie z nożem
Siema mam plugin http://cs-puchatek.pl/topics72/szybsze-bieganie-z-nozem-vt1737.htm?sid=3835eb040e69ede2640fd6e517c771bf da się jakoś zrobić żeby wolniej biegać ?? bo to jest trochę za szybko :smile:
Ciche Chodzenie
Siemka .. Chce zrobic zeby bez trzymania klawisza shift cicho chodzic .. probowałem juz nie jednych bindow jesli o to chodzi ale zaden nie chodzi albo zle wklejam... prosze zeby mi ktos zrobili o to moj Bind: Prosze zeby ktos mi wpisal w to i potem se skopiuje .. mozna jeszcze wkleic...
Problemy z CS 1.6
Ciche chodzenie
Witam szukam skryptu lub pluginu żebym miał ciche chodzenie bez trzymania shifta czy ma może ktoś plugin lub taki skrypt ? dam pomógł
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz