Popularne odwołania do tej strony: amx mod jak zainstalowac, jak zainstalowac od poczatku csa, gdzie zainstalowac amx mod, jak zrobi server amx modx poradnik, kur instaliuoti sims 3 modus, co ta strona 2 x
Dźwięki typu headhshot, multikil, godlike? :P otwórz plugins.ini i usuń ; przed miscstats.amxx. Teraz wejdź do amxmodmenu, naciśnij 9 (more), teraz 5 (stats settings) i powłączaj te dźwięki co chcesz :P
Nie mam takiego pliku jak: "de_dust.res" ani "roundsound.sma"....
seba w plugins mam od początku usunięty średnik, tak samo z amxmodmenu. Po włanczałem wszystko. A I TAK NIE CHODZI! Dlatego proszę o dokładne opisanie pod ten AMX mod X, który ściągałem i polecono mi z tego Forum...
Nie mam takiego pliku jak: "de_dust.res" ani "roundsound.sma"....
Ja pierdole idź po mózg. Masz wszystko opisane na forum! Ten sposób co ja napisałem działa bo sam tak mam, a roundsound.sma to jest plugin na muze na koniec rundy. A z tym de_dust.res Dark Eldo pierdzielił głupoty. Ten temat zamykam, i zapraszam tutaj -> http://www.forum.wiaderko.com/search.htm
Więc tak kupiłem sobie serwer i chciałbym go przerobić na Predator Moda.Więc ściągnąłem takowego no i z każdego z 4 folderów powrzucałem ich odpowiedniki na FTP.Oczywiście brałem czysty AMX (Serwer stoi na Niceshoot).Gdy chciałem dodać admina lub zedytować pluginy (te na stronce) to pisało że nie...
W tym poradniku opiszę własnymi słowami jak zainstalować serwer do cs'a na linuxie.
Wszystkie dane zapożyczone z innych stron będą zaznaczane kolorem niebieskim
Co będzie potrzebne
Jeśli chodzi o sprzęt: dla 30 slotów - 1,5GHZ (na dobrych parametrach)
Jeśli chodzi o łącze: dla 30 slotów -...
Witam mam problem chciałem założyć stronkę klanową na płatnej domenie pl i teraz mam pytanie bo jestem zielony co dalej trzeba zrobić do stronki musze mieć szablon
musze wykupic domene pl opłacić www coś jeszcze ? i też mam pytanie jakie firmy polecacie tanie i żeby serwery w miarę śmigały i ile...
Witam ;)
Poszukuję osób chętnych do założenia wraz ze mną klanu CS:S :)
Pozycje dostępne:
-webmaster (oczywiście miejsce w klanie gwarantowane)
-grafik (patrz wyżej ^_^)
-2 shooterów
- Sniper
- Taktyk (ogar większości map ...)
-VcL (ktoś bardzo kreatywny pomagający rozwijać klan ;))
Siemano
Szukalem troszku po necie ale niewiem czy żle szukalem czy po prostu tego nie ma. Poszukuje dokładny opis Jak zrobic od podstaw wraz z konfiguracja server na Zombie mod czy mógł ktos mi pomóc moje gg 1954543 dziekowac :buba:
Jestem ziolony w te klocki a kolega kupi mi serva :) i teraz do was prozba, mozecie mi napisac od podstaw jak postawic serva CSS szystko, co jak gdzie kiedy po co jak??:P :) konto mam na pifpaf.pl Wiec z gory dziekuje i czekam na pomoc :)
Chce sobie zrobic amxa od podstaw zainstalowalem amx'a zainstalowlem metamoda wszystko zrobilem admina i jak juz odpale serva to nie chodzi mi amxmodxmenu co jest zle ? albo co tzeba dodac ?
Witam Zakupiłem serwer na sh....rs.
serwera nie dotykałem tzn. nie ustawiałem nic w amx itp. poniewaz sie na tym nie znam.
Jestem początkujący i chcialbym udoskonalic serwer w:
muzyke, strefy raszu, plugy(nie wiem jakie są mozecie doradzic), i jeszcze chcialbym umiec dodawac mapy.
(wszystko...
INSTALACJA sXe Anticheat
1.Wchodzimy na stronę **TUTAJ** i ściągamy najnowszą wersję Client (na dziś ver4.2) i Windows Server (ver.5.2.4.8)
2.Otwieramy Windows Server i tam jest plik install.txt (pomoc w instalacji po angielsku)
3.Wchodzimy w katalog valvecstrikeaddons i tworzymy katalogi...
Chciałbym tutaj poruszyć wątek postawienia serwera od podstaw bo kompletnie jestem zielony :/ a chciałbym postawić ładny serwer bo na sprzęcie : Procesor dwu rdzeniowy Intel Pentium 3Ghz, 3 GB ramu z Góry dziękuje ... ;))
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u