Popularne odwołania do tej strony: konto neostrada, logowanie do konta pocztowego w neostradzie, neostrada moje rachunki, usuwanie konta neostrada, kto odda konto na margonem za darmo od razu z loginem i hasłem na poziomie 100, neostrada konto, jak wejsc na konto znajac id metin2, zaloz konto neo na forum lub..., konto do neostrady forum, rejestracja kont neo, poradniki do cs by neo, jak shakowac konto w wow dzieki id, konta neo, algorytm w metinie, załóż konto tylko moje
Elo, szukam pluginu dzieki któremu "dzieci NEO" beda wpuszczane na serwer tylko wtedy gdy będą posiadać Konto (taki coś jak Admin), przy wejsciu na serwer bedzie sprawdzane
Hasło Dostępu, i Nick
A czy nie zadowoli Cię plugin w którym możesz banować dzieci neo NIE BANUJĄC SERII IP !!!
Jeśli któryś z adminów zauważy że jakieś dziecko neo cheatuje i wlepi mu bana to więcej go już nie zobaczysz na swoim serwerze ani żadnym inny posiadającym mój plugin gdyż wszystko będzie przechowywane w bazie danych na moim serwerze :idea: :idea: :idea:
Jakbym znalazł jakiegoś programistę który zna się świetne na tworzeniu pluginów amxx, gdyż ja dopiero od wczoraj wprowadzam się w podstawy tworzenia pluginów, mam już gotowy algorytm ---> szczegółową listę kroków. I wnioskuję że mój plugin będzie w stanie banować dzieci neo nie banując serii IP, a tworząc u mnie bazę danych jeśli mi się uda to będzie to przełom w walce z osobami ze zmiennym/dynamicznym IP <nie omówię tutaj na forum zasady działanie mojego pluginu gdyż znając życie powstało by do niego 100 programów wykorzystujących bugi w moim pluginie jednakże nie można wykorzystać bugu nie znając zasady działanie pluginu >
Więc podsumowując jeśli mi się uda opanować te 2 języki potrzebne do napisania pluginu to za tydzień powinienem dać wam już pierwszą wersję. Jeśli mi się nie uda muszę poprosić :oops: jakąś osobę z większym doświadczeniem o pomoc w zamian ... z resztą to potem
Jeśli masz do mnie jakieś pytania propozycje to napisz do mnie na gg: 9534613
Albo odpowiedz na ten post który właśnie czytasz ^^ :lol:
Witam.Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem...
Mam admina na pewnym serwerze DR i zbanowałem 3 osoby permamentnie za wchodzenie na aktywnym.Ale oni i tak wchodzą :l Co zrobić?
Proszę o pomoc!
Witam.
Mam pewnien problem.
Otóz ok kilku dni cos sie dzieje z moim internetem.
A wiec gdy po wlaczeniu komputera uruchamiam neostrade, a pozniej firefoxa strony przez jakies 2 minuty chodza dobrze, do momentu aż nic sie nie laduje i jestem zmuszony do resetu neostrady. Po resecie przez jakieś...
Witam! Ten temat może budzić kontrowersje, jednak od razu mówię, że w żaden sposób nie chcę zachęcać graczy do grania na serwerach HashJama na czitach, bugach itp. Mam do zaoferowania cheaty, które mogą posłużyć do gry na serwerach do tego przeznaczonych (cziterskich serwach)... Jeżeli ktoś będzie...
Prosze pisac tu badz na gg 4447465. Oferuje 2 konta wzamian za 1 cs source. 1 pierwszym koncie nawet a nia razu nie gralem ani gier nie instalowalem a na drugim troche. Screeny zamieszcze potem bo mialem formata i praktycznie nic oprucz gg nie mam na kompie ;D
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile
Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
Mam problem poniewaz dostalem nowe haslo od valve do mojego skradzionego steama i jak wchodze na konto pisze "Twoje konto zostało wyłaczone" no i link jakis podany o ten: https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=368 co ja mam zrobic teraz?? JUZ WIEM KONTO MI USUNELI I CO JA MAM TERAZ...
Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!!
i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?
No-Ip.Com
1.Teraz jak mamy zmienne IP , wchodzimy na www.no-ip.com .
2. Jeśli nie mamy konta , to klikamy w :
"Sing-Up Now "
3. Wypełnij :
http://www.easypics.us/pics/bez_tytu_u_100.JPG
4.Jak Wypełnisz , to kliknij w "I Accept.Create My Account"
5.Czekamy na mailu podanym w kroku "3"...
Poradniki do HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u