Popularne odwołania do tej strony: roundsound cs, jak dodac roundsound, muzyka na koniec rundy, roundsound cs 1.6, roundsound plugin wav, alt end round sound, roundsound mp3 plugin download, cs 1.6 roundsound, roundsound cs download, muzyka na koniec rundy amxx, alt_end-roundsound, jak dodać roundsound, roundsound na serwer, cs roundsound, cs roundsound plugin, jak dodac round sound, jak wgrać swoje roundsound na serwer, własna muzyka na poczatek i koniec rundy, roundsound nie dzialaja wszystkie piosenki, jak dodac muzyke na koniec rundy w cs, jak zrobic muzyke na koniec rundy, cs round sound, roundsounds, gotowe sound cs, jak stworzyć muzykę do piosenki
W tym arcie rozwiążę częsty problem, mianowicie round sound :mrgreen: zakładam że swoje dźwięki już masz...
1. Tutaj masz kod źródłowy pluginu... skopiuj go do notatnika i pozmieniaj nazwy dźwięków na własne (napisane gdzie trzeba zmienić).
Kod:
//RoundSound.amxx -by PaintLancer
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")
register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")
}
public t_win()
{
new rand = random_num(0,2)
client_cmd(0,"stopsound")
switch(rand)
{
case 0: client_cmd(0,"spk misc/twinnar") // zmień tutaj na wlasna nazwe muzyki
case 1: client_cmd(0,"spk misc/twinnar2") // jak wyżej
case 2: client_cmd(0,"spk misc/twinnar3") // jak wyżej
}
return PLUGIN_HANDLED
}
public ct_win()
{
new rand = random_num(0,2)
client_cmd(0,"stopsound")
switch(rand)
{
case 0: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar2") // zmień tutaj na wlasna nazwe muzyki
case 1: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar3") // jak wyzej
case 2: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar4") // jak wyzej
}
return PLUGIN_HANDLED
}
public plugin_precache()
{
precache_sound("misc/ctwinnar2.wav") // tutaj musisz podac
precache_sound("misc/ctwinnar3.wav") // wszystkie
precache_sound("misc/ctwinnar4.wav") // nazwy muzyczek
precache_sound("misc/twinnar.wav") // ktore podales wyzej
precache_sound("misc/twinnar2.wav") // aby mogly sie
precache_sound("misc/twinnar3.wav") // one sciagnac
return PLUGIN_CONTINUE
}
2. Skopiuj całą zawartość notatnika. Teraz wejdź na http://amxmodx.org/webcompiler.cgi oraz wklej tam całą zawartość. W polu "Plugin short name:" wpisz roundsound, oraz kliknij na "Compile". Jak już się odświeży strona kliknij na link aby ściągnąć plugin (link to 3 linijka), oraz zapisz go w addons/amxmodx/plugins. 3. Otwórz plugins.ini oraz na jego końcu dodaj roundsound.amxx 4. Upewnij się czy dźwięki są w sound/misc... to już wszystko!
Witam!
Otóż mam problem dodalem muzyke na koniec rundy wszystko jak powinno byc w plugins.ini dodana linijka...plugina mam... i wogole wszystko... tylko jest taki problem ze ta muzyczka na koniec rundy raz jest raz nie ma (czesciej te drugie), i co z tym fantem zrobic?:(
Oto wycinek z pliku .sma...
Witam. Mam na serwerze kilka piosenek . Dokładniej 8 . Wszystkie mi sie ściągnęły i każdemu także. Każdemu się odtwarzają wszystkie , a mi tylko 4 (po 2 z tt i 2 z ctwinnar) . Wina CS chyba xp . Proszę o pomoc.
sciagnalem kilka muzyk na konniec rundy 4 ich mam
i chce miec wiecej da mi ktos program do skracania muzyki latwy w obsludze?
prosze o szybka odpowiedz
Bo długich staraniach 4 dni szukania pluginu z muza na koniec rundy Huj mnie strzelil
znalazlem z 4or 5 pluginów i nie chca dzialac
moze inaczej dam cos takiego nazwy piosenek a ktos mi to zajefajnie zrobi i krata vodki browaru obojetnie ;s
Tylko nie piszcie jak "Inferno" Pierw użyj opcji...
Witam mam pytanie co do Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3... wszystko fajnie gra ale mam wrzucone 2 piosenki, a na koniec rundy zawsze mi jedna i ta sama gra:// dlaczego
Jak w temacie... Muzyka na koniec rundy w plikach mp3 - co za tym idzie mniej zajmują pliki, dzięki czemu gracze szybciej wejdą na Twój serwer. Jest to przerobiony plugin emdmapsounds, działa na 100%. Do pliku endroundsounds.cfg wpisujemy dokładne ścieżki do własnych plików MP3 (usuńcie to co jest...
witam, mam problemo-pytanie.
1. jak ktos chce wbic na serva to sciagaja sie pliki z round sound np. te1 i ct1, zeby ktos mogł je slyszec, niestety mam problem bo niektorym po sciagnieciu plikow wyskakuje time out, ten temat juz byl ale niektorzy sobie jaja robili, wiec co mialem zrobic?
2....