Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Poradniki AMX/AMXX

Poradniki AMX/AMXX - Tutaj znajdziesz gotowe rozwiązania dotyczące amx/amxx. Popularne pluginy, modyfikacje pluginów itp.

Tagi tematu Jak zrobic Admina na serwerze!!!!:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic admina na serwerze, admina jak zrobic cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 41205
Narzędzia wątku
Vasilli is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

No teraz wpisałem i poszło Heh myslałem ze jak jest w confingu to juz nie trzeba sie logowac ale prosze o wyrozumiałosc dopiero od 3dni sie bawie w cs

Woise is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Witam
Robie tak jak napisane w instrukcji. I nie wychodzi... Nie moge zrobic adma.... Prosze o pomoc najlepiej pod nr gg 9334656

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

napisz jak robisz i co wpisujesz...

Karol4334 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Sorry jezeli takie cos juz bylo ale szukalem i nie moglem znalesc. Dalem koledze admina na serwa jak wpisze /admin to wyswietla sie on ale nie dziala mu amx mod x menu jak nacisnie klawisz P. amxmodx v 1.8.0 ma on zainstalowane.

jak juz bylo takie cos to dajcie linka a nie blotem obrzucajcie. szukalem i nie znalazlem podobnego problemu

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Uprawnienia admina na serwerze cod
Witam, mam problem. Dzisiaj zostałem adminem pewnego serwera cod mod cs 1.6. Wszedłem na serwer ale gdy pisze amxmodmenu pisze że nie moge użyć tej komendy. Mam cs non steam. Czy mógłby ktoś opisać co trzeba robić od momentu zostania adminem, żeby na serwie mieć jego uprawnienia?
Problemy z CS 1.6
Poradnika jak zrobic admina na nick dla serwera non steam .
Witam wszystkich bo widzę że dużo postów pyta o admina na nick więc zabrałem się do napisania poradnika na ten temat . Jeśli mamy nonsteam i serwer nonsteam to polecam do tego użyć Sourcemod , ponieważ w sourcemod nie występują problemy z dzwiekami jak w mani admin plugin . 1. Najpierw...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Dam admina na serwerze 20 slotówy wzamian za CS 1.6 Steam!
Gg:7466294
Zamienie
[Steam & Non Steam] Jak zrobic porządek na serwerze
Tzn. zależy mi na tym, aby na serwerze nie grały ulowy co grają miesiąc. Chciałbym się poradzić jak i gdzie reklamować serwer, aby był on jednak na poziomie :)?
Problemy z CS 1.6
Chciałbym otrzymac admina na obojetnym mi serwerze!(mam doswiadczenie)
:dwarf:Witam** Mam poblem a mianowicie chcialbym otrzymac admina!! Mam doswiadczenie poniewaz gram juz w csa 6 lat i naprawde barddzo chcialbym miec admina Prosze o kontakt ze mna Nr. gg: 10135280 Pisac!!!! Takze prosze sie zglosic jezeli macie do zaoferowania jakas oferta Z gury...
Hall of Fame
HSC szuka taktyka oferuje admina na serwerze i nie tylko.
Witam poszukuje ogarniętego gracza najlepiej taktyka. Mówiąc szczerze to brakuje nam Team Play'u gramy jak dzieci FFA (dlatego też przegrywamy spary z klanami ,które moglibyśmy rozwalić). Skile graczy oceniam na dobre. Klan posiada serwer 15 slotowy gamepad.pl (lada chwila będzie drugi),a także...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
CHCESZ ADMINA NA FREE NA SERWERZE TwierdzA [FFA] Zobacz TO
Nowo powstały serwer TwierdzA - 193.143.121.40:27016 Szuka Adminów w celu rozwinięcia serwera Swoje propozycje proszę składać tu CS-Help | Counter Strike 1.6 | Steam | Non Steam | Pomoc | Serwery :: Wzór podania o Admina Nazwa TwierdzA IP 193.143.121.40:27016 Haslo BRAK. serwer...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ?
Tak jak w temacie. Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA serweru TP serwer ? Chodzi mi o to,ze jak ktos przekroczy granice raszu zeby go zabijalo albo dawalo slapa. Z góry dziex :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl :PP
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?
Tak jak w temacie. Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl :)
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zrobic ADMINA!!!!!!!
"192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad" Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera. "192.168.0.15" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" Admin dany jest na IP:192.168.0.15 Hasło nie jest wymagane....
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz