Sorry jezeli takie cos juz bylo ale szukalem i nie moglem znalesc. Dalem koledze admina na serwa jak wpisze /admin to wyswietla sie on ale nie dziala mu amx mod x menu jak nacisnie klawisz P. amxmodx v 1.8.0 ma on zainstalowane.
jak juz bylo takie cos to dajcie linka a nie blotem obrzucajcie. szukalem i nie znalazlem podobnego problemu
Witam, mam problem. Dzisiaj zostałem adminem pewnego serwera cod mod cs 1.6. Wszedłem na serwer ale gdy pisze amxmodmenu pisze że nie moge użyć tej komendy. Mam cs non steam. Czy mógłby ktoś opisać co trzeba robić od momentu zostania adminem, żeby na serwie mieć jego uprawnienia?
Witam wszystkich bo widzę że dużo postów pyta o admina na nick więc zabrałem się do napisania poradnika na ten temat .
Jeśli mamy nonsteam i serwer nonsteam to polecam do tego użyć Sourcemod , ponieważ w sourcemod nie występują problemy z dzwiekami jak w mani admin plugin .
1. Najpierw...
Tzn. zależy mi na tym, aby na serwerze nie grały ulowy co grają miesiąc. Chciałbym się poradzić jak i gdzie reklamować serwer, aby był on jednak na poziomie :)?
:dwarf:Witam**
Mam poblem a mianowicie chcialbym otrzymac admina!!
Mam doswiadczenie poniewaz gram juz w csa 6 lat i naprawde barddzo chcialbym miec admina
Prosze o kontakt ze mna
Nr. gg: 10135280 Pisac!!!!
Takze prosze sie zglosic jezeli macie do zaoferowania jakas oferta
Z gury...
Witam poszukuje ogarniętego gracza najlepiej taktyka. Mówiąc szczerze to brakuje nam Team Play'u gramy jak dzieci FFA (dlatego też przegrywamy spary z klanami ,które moglibyśmy rozwalić). Skile graczy oceniam na dobre. Klan posiada serwer 15 slotowy gamepad.pl (lada chwila będzie drugi),a także...
Nowo powstały serwer TwierdzA - 193.143.121.40:27016
Szuka Adminów w celu rozwinięcia serwera Swoje propozycje proszę składać tu CS-Help | Counter Strike 1.6 | Steam | Non Steam | Pomoc | Serwery :: Wzór podania o Admina
Nazwa
TwierdzA
IP
193.143.121.40:27016
Haslo
BRAK. serwer...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Tak jak w temacie. Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA serweru TP serwer ?
Chodzi mi o to,ze jak ktos przekroczy granice raszu zeby go zabijalo albo dawalo slapa.
Z góry dziex :)
Jezeli ktos pomoze klikne pomogl :PP
"192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad"
Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera.
"192.168.0.15" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
Admin dany jest na IP:192.168.0.15 Hasło nie jest wymagane....
Poradniki do HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u