Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Poradniki do Counter Strike 1.6

Poradniki do Counter Strike 1.6 - Tutaj piszemy, szukamy, oceniamy poradniki do Counter Strike 1.6 - Czyli jak zabijać i jak nie dać się zabić ;)

Tagi tematu Celownik w AWP (z przybliżeniem):

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: super celownik do awp, przyblizenie cs, awp inny celownik przy przybliżeniu, cs 1.6 opuzniony celownik awp, celownik do awp cs 1.6 lepszy, awp z sourca do 1.6, celownik do awp ns, puste pole w celowniku awp

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 19995
Narzędzia wątku

Celownik w AWP (z przybliżeniem)

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Jeżeli zamiast kropki na środku masz puste pole, wyglądające tak (kliknij aby powiększyć):

1. Wpisz do pliku config.cfg
Kod:
crosshair 1

2. Jak nie pomoże wklej
do katalogu cstrike/sprites.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

seba zapalił Gibony od 2 osób:
Czapla WKS-Team (27-02-2009), Pablo16 (10-01-2009)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Problem z założeniem serwera
Witajcie serdecznie Forumowicze. Mam nadzieję że znajdę u was Pomoc. Zacznę od wstępu przeszukałem forum google jak się da żeby samemu rozwiązać swój problem ale nic nie pomogło. Dzwoniłem także do NETI od której mam internet ale Obsługa klienta jak zwykle zawiodła mnie. W czym mam problem...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem z myszką MX518 na drugim przybliżeniu awp
Witam mam następujący problem posiadam myszkę Logitech MX518 i gdy na drugim przybliżeniu z bronią awp ruszam bardzo powoli myszką w lewo to celownik nie rusza się w lewo .... a jak ruszam w prawą z tak samo bardzo małą prędkością to celownik powoli się przesuwa...mogę tego unikąć tylko wtedy jak...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] problem z założeniem serweru CS 1.6
Hej mam problem z postawieniem serwera. Czytałem już 1000 toturiali ale nic nie pomogło. Mam 1.6 non steam (V23) internet 8mb/s od aster ruter linksysa WRT54GL i vistę home premium. 4gbramu 1066 taktowania. Intel core 2 duo 2.2 i grafę hd 3870 mocno podkręconą Gdy stawiam serwer (chcę pograć przez...
Problemy z CS 1.6
Przybliżanie zoom w kazdej broni ! MOŻLIWE
Witam!! Program Lupa jest genialną pomocą w csie z deagla na otwartym terenie lecą same hedy nawet z digla przez całą długą wbijam hedy z usp i innych pistoletów : A o to link : Wrzuta.pl - ZOOM W CSIE dla każdej broni CO NAJWAŻNIEJSZE ŻE SPOSÓB JEST LEGALNY !!!
OffTopic - Counter Strike
Innt celownik do wap i celownik do karabinu
Siemano :peace: Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy. I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego? Pozdrawiam.
OffTopic - Counter Strike
Problem z założeniem serwera
Mam problem podczas zakładania serwera przez putty poleceniem: ./hlds_run -game cstrike +ip 91.121.150.xxx +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 20 +map de_dust2& Putty odpowiada mi: Invalid game type 'cstrike' sepecified. sob maj 9 10:57:22 CEST 2009: Server Failed Co jest nie tak Proszę o pomoc
Problemy z HLDS
Opóźnione przybliżenie w awp/scout(HELP!!!)
Szukam już 3 dni na różnych forach i nie mogę znaleźć. Problem następujący Gdy gram z awp naciskając prawy przycisk myszki,przybliża mi z opóźnieniem. Tzn...
Problemy z CS 1.6
Problem z założeniem servera NS
Witam. Mam taki problem, bo chciałbym założyć własny server Cs 1.6 NS ale mam Neostrade więc moje IP jest zmięnne:bad:. Może ktoś wie jak zrobić niezmięnne IP. BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Problem z założeniem servera.
Siemka, mam internet z zewnętrznym IP (Chello) a jak zakładam server na dedicate server, ustawione tam mam internet, w konsole w csie wpisuje sv_lan 0 a jak zakładam server to nikt oprócz mnie nie może na niego wbić... Dlaczego??
Problemy z CS 1.6
Celownik normalnych broni i celownik AWP bez zooma
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz