Popularne odwołania do tej strony: super celownik do awp, przyblizenie cs, awp inny celownik przy przybliżeniu, cs 1.6 opuzniony celownik awp, celownik do awp cs 1.6 lepszy, awp z sourca do 1.6, celownik do awp ns, puste pole w celowniku awp
Witajcie serdecznie Forumowicze.
Mam nadzieję że znajdę u was Pomoc.
Zacznę od wstępu przeszukałem forum google jak się da żeby samemu rozwiązać swój problem ale nic nie pomogło.
Dzwoniłem także do NETI od której mam internet ale Obsługa klienta jak zwykle zawiodła mnie.
W czym mam problem...
Witam mam następujący problem posiadam myszkę Logitech MX518 i gdy na drugim przybliżeniu z bronią awp ruszam bardzo powoli myszką w lewo to celownik nie rusza się w lewo .... a jak ruszam w prawą z tak samo bardzo małą prędkością to celownik powoli się przesuwa...mogę tego unikąć tylko wtedy jak...
Hej mam problem z postawieniem serwera. Czytałem już 1000 toturiali ale nic nie pomogło. Mam 1.6 non steam (V23) internet 8mb/s od aster ruter linksysa WRT54GL i vistę home premium. 4gbramu 1066 taktowania. Intel core 2 duo 2.2 i grafę hd 3870 mocno podkręconą Gdy stawiam serwer (chcę pograć przez...
Witam!!
Program Lupa jest genialną pomocą w csie z deagla na otwartym terenie lecą same hedy nawet z digla przez całą długą wbijam hedy z usp i innych pistoletów :
A o to link :
Wrzuta.pl - ZOOM W CSIE dla każdej broni
CO NAJWAŻNIEJSZE ŻE SPOSÓB JEST LEGALNY !!!
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Mam problem podczas zakładania serwera przez putty poleceniem:
./hlds_run -game cstrike +ip 91.121.150.xxx +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 20 +map de_dust2&
Putty odpowiada mi:
Invalid game type 'cstrike' sepecified.
sob maj 9 10:57:22 CEST 2009: Server Failed
Co jest nie tak Proszę o pomoc
Szukam już 3 dni na różnych forach
i nie mogę znaleźć.
Problem następujący
Gdy gram z awp naciskając
prawy przycisk myszki,przybliża mi z
opóźnieniem. Tzn...
Witam.
Mam taki problem, bo chciałbym założyć własny server Cs 1.6 NS ale mam Neostrade więc moje IP jest zmięnne:bad:. Może ktoś wie jak zrobić niezmięnne IP. BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!
Siemka, mam internet z zewnętrznym IP (Chello) a jak zakładam server na dedicate server, ustawione tam mam internet, w konsole w csie wpisuje sv_lan 0 a jak zakładam server to nikt oprócz mnie nie może na niego wbić... Dlaczego??
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u