A ja jak pisze viewdemo (nazwa pliku) to mi wyskakuje "LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported" .
|
|
A ja jak pisze viewdemo (nazwa pliku) to mi wyskakuje "LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported" .
A ja mam problem z oglądaniem demek, gdy wpisuje w konsole viewdemo nazwa to się rozłaćza - pisze dosconnect
moje demka da się oglądać, ktos może pomóc?
Miałbym pytanie w jai sposob moglbym nastepujace demko wgrac np na youtube? Istnieje do tego jakis konwerter?
Ja jak robiłem filmik z sztuczkami w cs 1.6
robiłem to tak :
Witam
1.Zaczynam grę wchodzę do konsoli wpisuje "startdemo"
2.Potem biorę "stopdemo"
3.Następnie otwieram demo przez cs`a w konsoli hasłem "playdemo"
4.Włączam frapsa i nagrywam to co leciało w demie nagrane przez cs :P
5.Obrabiam w programie do obróbki
Mam nadzieję że pomogłem :D
csmordpl upominasz innych że piszą źle a sam popełniasz błędy.
Nie pisze się "dyslekcja" tylko "dysleksja" !!!!!!![]()
Cześć. Mam problem. Mam windows 7 ultimate. Mam non steam cs 1.6 . Nagrałem demko. I nie mogę go znaleźć. Tak jak wszędzie piszą w głównym folderze go nie ma. Wcześniej miałem Viste i żeby znaleźć to demku musiałem szukać przez pawie całego windows'a jednego folderu. Na 7 go nie ma. Nie mogę znaleźć tych demek. Są mi one bardzo potrzebne. Błagam pomóżcie.
dzięki właśnie nagrałem sobie filmik
Witam a ja mam taki problem mam demko z HLTV i nie moge go odtworzyc w konsoli wyskakuje mi
Viewdemo: couldn't load demo " nazwa demka "
Czy jest moze jakis inny program do odtworzenia demka
Czekam na pilna odpowiedz bo chce dac bana ale musze miec dowód
Urwis jeśli chcesz stworzyć film to polecam nagrywanie frapsem.
Dla początkujących graczy poradnik jest dobry i mam nadzieję pomocny.
spoko poradnik teraz mozna udowodnic kumplom ze dobrze gram ale nie czituje heh
na samym początku jechano na jego dyslekcje! A prawda jest taka, że swietnie opisał to!
Ja wiedziałem wcześniej jak nakręcić demo w Cs ale lepiej niż on bym tego nie zrobił dam mu pochwałę!
| « Poradnik-Przerywa Mikrfon? Zajrzyj ! | [Poradnik] Przycinki? Mało FPS? » |