Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Poradniki do Counter Strike 1.6

Poradniki do Counter Strike 1.6 - Tutaj piszemy, szukamy, oceniamy poradniki do Counter Strike 1.6 - Czyli jak zabijać i jak nie dać się zabić ;)

Tagi tematu Problemy z CSkiem:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3824
Narzędzia wątku

Problemy z CSkiem

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Po tym arcie mam nadzieje, że większość osób rozwiąże swój problem z cs-em :)

1) Cs nie działa ... co robić?

Zaczynamy od przeinstalowania Counter-Strike. Czyli usuwamy csa, najpierw z Panel Sterowania/dodaj usuń programy i szukamy CounterStrike 1.6 potem szukamy folderu Valve i go też wywalamy, a potem install :).

Dalej nie działa?
Zrób scandisc i defragmentację dysku … Jeśli dalej nie odpala to masz zjechany Windows 

2) Nie działa dodawanie do favorites?

To znaczy że Cs do reinstalla (pkt 1), albo ten serw który dodajemy nie działa lub komp go nie wychwytuje. Jak nie masz serwów to wejdź na www.cs.nonsteam.blo.pl lub na forum wiaderko, tam je znajdziesz.

3) sXe Injected

sXe nie działa ?

Żeby sXe działało trzeba najpierw właczyć sXe (poczekać 5sek) potem je zminimalizować(poczekać 5 sek), następnie właczyć csa...
Ściągnij najnowszą wersję sXe ze strony http://www.sxe-injected.com.ar/downloads. Jeśli to nie pomoże reinstall csa (pkt 1) i reinstall sXe.

4) Serwer Gamepad i Shoters nonsteam ?

Tu http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podst...strike/art/485 znajdziesz odpowiedź

5)Wchodzisz na serwie i np. po kliknięciu myszką cie kickuje ?

Pewnie jakiś admin dla zabawy zmienił ci bindy :)
Możliwe że formatowałeś dysk C, a cs był na np D, wtedy robisz pkt 1
Tu masz jak powinien prawidłowo wyglądąć config.cfg (Valve/cstrike/config.cfg)

Poprawny cfg

6) Pisze ci Invaild CD Key?

To znaczy że wchodzisz na serwery steam, a ty masz nonsteam na stronie www.cs.nonsteam.blo.pl lub na forum wiaderko masz serwy na ns(nonsteam):)

el polaco is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

no prosze :D latwiej sie wytlumaczyc juz nie da

pozdro 600

Predator is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

No to przylepione :P

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

No to zamykam jakby coś nie działało pisać do mnie na PW, albo GG.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 problemy css
Witam mam 2 problemy, a mianowice: 1. Sciagnelem plik masterservers.vdf i skopiowalem go tam gdzie mam zainstalowanego sourca i do folderu platform/config, ale serwerow dalej nie wyszukuje. Mam takze zainstalowanego patcha v18.3 2. Za kazdym razem kiedy wyjde z gry a potem chce wejsc, to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
2 problemy :/
1. gdyna steamie wchodze w jakis server jest wszystko OK,ale gdy rozpoczyna sie runda wybija mnie do menu głównego cs'a :evil: 2. nie wiem czemu, ale mam problem z serverami, poniewaz pokazuje mi tylko servery STEAM a NONSTEAM nie pokazuje :/
Instalacja gry i podstawy
2 Problemy...
Witam W amxx niema działu z problemami więc napisałem tutaj... 1. Postanowiłem zrobić soccer mod, kierowałem się tąstroną więc kiedy zrobiłem i wszedłem na server zacząłem zmieniać mapę na soccerjam wyskoczyło okienko STATS (nicki - ile zabójstw ile zginięć) i po 20 sec wyskoczył błąd z...
Problemy z CS 1.6
2 problemy
skradziono mi konto steam wyslalem im zdjecie cd-keya i dostalem odp ========= Please enter your reply ABOVE above this line ========= Hello, This email is a log of a conversation, for example a telephone call, between you and our staff.
Instalacja gry i podstawy
Problemy
A więc 1 problem to, gdy ktoś ma granata i się go zabija, to ten granat nei wiem czemu wybucha. Drugi problem to sxei. Wie ktoś jak zrobić że jak się wejdzie na serwa z sxei, to nie pokazywalo tych żółtych liter?? Trzeci problem to configi. Jakk zrobić pare configów, załóżmy jeden zwykły a drugi na...
Problem z pluginem AMX/AMXX
mam 2 problemy ;/
1. Problem z pluginem slot_reservation. Zainstalowałem go jak trzeba, pozniej w amxx.cfg ustawilem amx_reservation 1. Wyłączylem plugin adminslots.amxx. Mój serwer ma 20 slotow, noi mam adma i chce wbic i nie moge o.O, i w dodatku pisze ze jest 19 slotów o.O 2. Problem z respawnem ;/ No więc...
2 problemy
A więc pierwszy problem-wszyscy widza co sie pisze, nawet jak ktos jest dead i pisze to live to widzi, jak sie pisze na u do swojej druzyny to wszyscy to widza:( Pomocy, to juz mnie rozbraja Drugi problem jest taki: jak się mapa zmienia to dłuuuuugo się czeka, czasem serwer laguje do 2000 i...
Problemy
Witam. Nie jestem nowy w robieniu serwerów, jednak mam kilka problemów. 1.More Money than 16000- walnąłem go na serwer. Ustawiłem komendy :amx_maxmoney 55000 oraz amx_startmoney 25000. Maksymalna kasa działa, ale tylko wtedy jeśli ktoś sam uzbiera tyle kasy(na początku jest 800, albo 801). 2.Bad...
Problemy z CS 1.6
Problemy :/
Siemka , 1)Ostatnio wszedłem sobie w maps.ini i patrze a tam pełno map ... No to usunełem je i włączyłem serwa jeszcze raz .... Wchodze w menu admina a tam wszystkie mapy jakie w maps.ini :/ Potem wchodze do maps.ini i znowu wszystkie mapy ( oczywiście zmiany zapisuje ) Co z tym zrobić ? . ...
2 problemy
Po pierwsze: Podejrzewam że na moim serwie gra koleś co ma no-recoila ale jak jestem na spectatorze i go widze to celownik mu sie rozszerza. Czy to możliwe żeby koleś miał no-recoila i nie było tego widać? Po drugie: Czy istnieją programy do odbierania admina na serwach HLDS bo postawiłem serwer...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz