Popularne odwołania do tej strony: cs broń w lewej ręce, jak zmienic w cs zeby bron byla w prawej rece, bron w lewej rece w cs, cs 1.6 bron w lewej rece, broń w lewej rece, oz w prawej rece bron w lewej ajk zmeinic cs, jak zmienic w cs bron zeby byla w prawej rece, jak zmienic pistolet w cs na lewa rękę, jak zmienic w csie zeby bron byla w prawej rece, cs brton w lewej rece, zmiana broni w cs, cs 1.6 na windows 7 broń w lewej ręce, pistolet w lewej ręce cs, cs 1.6 czymam bron w lewej rece, cs cut a la main gauche, mam bron w lewej rece cs, bron w leweej rece w cs, brń po lewej w cs, bron w lewej rece cs 1.6, problemy z cs broń w lewej ręce, cs bron tylko w lewej rece, jak dac bron w cs do lewej reki, jak zmienic broń na prawą ręke w cs 1.6, pistolet w lewej rece w cs, jak zmienic bron z lewej na prawa
2. Chcę trzymać broń w prawej dłoni, a postać trzyma ją w lewej. W ustawieniach jest na prawą dłoń, w configu też. Jak można to zmienić?
1. Wpisz w konsoli cl_righthand 1, jeżeli nie pomoże to pkt 2
2. zmień z software na opengl w opcjach.
3. Nie chce sie zmienić, tylko pisze game run in software mode - ściągnij sterowniki do karty graficznej oraz je zainstaluj.
Witam,
Mam mały problem z bronią, a mianowicie broń w grze znajduje się po lewej stronie ( w lewej ręce ) i mimo tego ze w ustawieniach mam "use Right Hand" to broń dalej jest po lewej stronie. W menu także ustawiałem aby broń znajdowała się po prawej stronie lecz to dalej nie pomaga....
Siema. Mam pytanie co do gry na lewej ręce.Niedawno na jednym z serwerów Steam usłyszałem, że gra na lewej ręce, jeżeli ktoś jest praworęcznyjest lepsza. Osoba praworęczna ma bardziej rozwiniętom prawą półkulę mózgu i jeżeli gramy na lewej ręce to gra powinna być efektywniejsza. Usłyszałem to na...
Witam. Potrzebuję sposobu jak zrobić aby nóż był w PRAWEJ ręce a broń w LEWEJ. Wszędzie piszą o nożu w lewej a broni w prawej ale ja chcę na odwrót :) Dziękuje
mam problem otoz gdy gralem na wersji non steam mialem noz w lewej rece bodajze byla to komenda cos takiego.... lecz od tad gdy mam steam po wpisaniu tej komendy dalej jest tak jak jest czyli all w prawej rece... help:)
Witam! Czytałem trochę o tym, i większość gracyz twierdzi żę na początku trudno było się an lewą ręke przestawić, ale potem jakoś to było. I tutaj pytanie : czy lepiej Wam się gra na lewej ręce? Ja się jakoś nie mogę rpzyzwyzaić (już pare godzin tak gram). A potem jakoś efektywniej idzie? :P
Ostatnio odinstalowałem csa i ponowinie instalowałem wszystko poszło b. ładnie weszłem na serva i grafika PRZERAZIŁA mnie ! ( tutaj fotka jak to wygląda http://img524.imageshack.us/my.php?image=gragiczkalm5.png - na fotce wygląda to wiele lepiej :) ) :shock: ponoć mam ustawić na OpenGL prosze...
Grałem w Cs i nagle jakiś wyskoczył link więc go wyłonczyłemm i chciałem prawym nacisnąc odśwież bo sie ekran rozmazal. i od tej pory widok na broń mam z lewej strony a sie przyzwyczaiłem do prawej
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u