fajna sprawa gj
|
|
Poradnik ciekawy i napewno przydatny. Uznanie i podziękowania z mojej strony.
Osobiście mam problem z jednym przypadkiem który tutaj się nie pojawia.
Mianowicie:
stworzenie bindu pod literkę V który - wybiera bombę, podkłada ją, oraz pada komenda "Cover Me", wraz z pisemnym info dla drużyny"
Wiem, że jest to możliwe bo za dawnych czasów miałem takowe bindy, niestety robił je kolega...
Ktoś może się orientuje jak to wpisać?
Bądź może zna stronkę gdzie takie kombinacje podobne są?
Z góry dzięki za info (pm mile widziany co by tematu nie spamować i syfić)
Pozdrawiam,
Sow_Ozi
Dziękuję bardzo za poradnik, bardzo się przydał i zarazem ułatwił mi pogrywanie w Cs'a ;) Kiedyś potrafiłem bindować, lecz po kilku miesięcznej przerwie, nie pamiętałem co i jak. Jeszcze raz dziękuję za ogół,
von Richthofen.
Spoko poradnik i dużo przydatnych bindów. Szczególnie podoba mi się bind na bunny hopa.
Przydatne dla tych słabych i lepszych graczy:D
Bardzo przydatny poradnik. Ale chciałbym się dowiedzieć czy mozna zrobic bind kommbinacją 2 klawiszy np MOUSE5 + MWHEELUP. Jesli mozna to jak to trzeba wpisac w konsole??
albo cos takiego jak klawisz na mikrofon ze jak sie go przytrzymuje to działa tylko ze zrobic tak zeby po przycisnieciu dzialal jak kolko (scroll), a konkretnie chodzi mi o to zeby robic bunny hopp albo to drugie i nie pozbywac sie zmiany broni na scrollu
Ostatnio edytowane przez alan987 ; 09-05-2011 o 15:04
No poradnik niebanalny, sporo przydatnych bindów:)
Mam pytanko czy jest możliwość żeby pod jednym przyciskiem było "/me" i /hp" ?
pisałem coś takiego->wyświetla mi tylko to pierwsze... może się tak nie da..Kod php:bind "XXX" "say /me; say /hp"
pozdro:)
p.s. już działa mi;p nie wyświetla tego /hp ale tak jakby pisało:) nie zwróciłem uwagi:P
tak więc problem rozwiązany:P
Ostatnio edytowane przez grzes992 ; 25-05-2011 o 13:04 Powód: problem rozwiązany:)
Dobry poradnik dla raczkujących w cs, takich jak ja. Bez bindowania nie dało by się rady grać, a ten temat pomógł mi załapac o co w tym chodzi.
bardzo fajny poradnik jest troche czytania z pare minut jak nic trzeba poświecic ale bardzo fajny bindy to podstawa w cs
Umiem bindować auto buy :]
Lecz muszę ci podziękować za bind na bunny hoopa :]

| « Userconfigi na wysoką jakość lub wydajność + HIGH FPS PACK | Jak usunąć animacje z modelu broni. [ niemożliwe stało się możliwe ] » |