sie zobaczy o co lata ;x
|
|
masz moze inne linki bo te mi niedzialaja wyskakuje mi error
linki wygasły
Setup - instalujemy jako pierwsze
Aktualizacja z dnia 18.07.09 - koneicznie instlaujemy na setup
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
A podasz linki które dzałaja bo te mi nie działają
Aktualnie nie działa to :P Zaznaczysz jakąkolwiek grę, żeby się ściągała a tu błąd - Serwery Steam zajęte. A dlaczego? Bo Valve wprowadziło autoryzację kluczy. Chcesz coś ściągać? Najpierw wpisz CD-Key a potem możesz ściągnąć tę grę, do której klucz jest przeznaczony. Nie ma CD-Keya - nie ma gry. Poza tym pacsteam ingeruje w proces Steam.exe więc żre dodatkowo więcej RAM-u. Nie polecam bawić się tym badziewiem. Lepiej już poszperać w necie za normalnymi wersjami nonstimowymi danej gry.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 10-09-2009 o 21:04
pacsteam działa tylko mam jeden problem nie można dodać friendsów chyba valve zablokowało możliwość dodawania bez przynajmniej jednej orginalnej gry :/
Download nie działa.
Super, przyda się koledze, mi by się przydało gdyby było Steam ;O.
jak kliknalem na linki to mi sie pokazalo ze pliki zostaly usuniete ma ktos moze innego linka do tych plikow pliss bo ja bardzo tego potrzeboje
VALVE TO ZABLOKOWAŁO
Temat powinien być zamknięty
Dajcie nowe linki !!!!!
Bo wygasły :(
Porusze to... np. Ktoś kupił se steam z 30 najlepszymi grami i zapłacił z jakieś 300zł (np.) a patrzy jego kumpel ściągnął se z netu i ma to wszystko za free.
Gdzie tu sprawiedliwość??
inni płacą z 100zł żeby se pograć a drudzy siedzą se przed kompem i liczą procenty ...
a po 2. to jest pirat a za to jest kara :)
Mianowicie mam taki problem przy uruchomianiu Update Steam wyskakuje mi coś takiego : ERROR Steam.exe (main exception): Unable to load library SteamUL.dll i jeszcze to Steam is already running You may only run one copy of Steam at a time A wszystko robilem jak tu jest opisane. ( ciągne na Win. Xp 7)
Ad.1 Chyba nie do końca wiesz co piszesz :) PacSteam to jest po prostu patcher do Steama umożliwiający uruchomienie gier korzystających ze Steam.exe, ale nie można grać na legalnych serwerach, pozostają scrackowane (Nonsteam). Więc de facto PacSteam to to samo co nonsteam, tyle że żre więcej RAM (pisałem to już wcześniej).
Ad.2 Nonsteam jest tak rozpleniony po naszym kraju, że raczej tego się już nie da zwalczyć.
pack steamy to zło, lepiej normalny steam i jest ok, steamy teraz tanie![]()
| « Turniej CS - Formalnosci | [Poradnik] minimalizujący sie CS » |