Popularne odwołania do tej strony: gdzie wkleić modele postaci cs 1.6, gdzie sie wkleja modele do csa 1.6, gdzie na steam wkleić mapy i modele, pobierz gre avatar demo opowieści anga, modele cs 1.6 fix jak wkleic, gdzie trzeba wkleic modele do cs, gdzie wzucic modele w css, gdzie wkleic modele ludzi w cs, jak sie wkleja bronie do cs 1.6 no steam, gdzie wklejamy hltv, gdze wklejic modele rąk do cs 1.6, wklejenie avatara w cs, gdzie wkleić modele do cs 1.6 steam, gdzie wkleić gry do steam, modele do cs 1.6 steam gdzie wkleic, gdzie wklejac modele w steamie, gdzie wkleic avatar w cs 1.6
Witam.Jest to mój pierwszy poradnik o Metinie ale postaram się w nim pomóc początkującym graczom.No to Lecimy
Na początek dla newbie Expić-Zbierać Doświadczenie jak ktoś mówi podexpić to znaczy że weźmie cię do Grupy on bije moby ty stoisz i leci ci exp Proste.No dobra przejdę do sedna gdzie expić...
Przedstawię wam, jak zrobić sobie model do cs'a wyglądający jak ten poniżej:
1. Pobieramy Jed's Half-Life model viewer. Jed's Half Life Model Viewer
2. Instalujemy + uruchamiamy.
http://img408.imageshack.us/img408/6223/36528015.png
http://img715.imageshack.us/img715/7614/14779271.png
3....
A wiec tak: chcialem kupic 4 slotowy server do gb, ale nie wiem co wybrac. Ile jest fps na GamePadzie, GamesNecie i WhiteRabbit? I gdzie jest najmniejszy ping? Chce, zeby servery staly 24/7.
Witam
Osobiście uważam, że modele z CS 1.6 są brzydkie.
Jeżeli podzielasz mój punkt widzenia to mam specjalnie dla Ciebie paczkę oryginalnych modeli postaci z Condition Zero.
Modele zostały wyciągnięte z Condition Zero w wersji STEAM.
Instalacja
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008
W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety.
Pobierz
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
...
jak w temacie chce sie dowiedziec gdzie edytowac modele rak pobrane z fps banana. sciagnolem half life model viewer ale to nic nie dalo nie moge tam otworzyc
>>> Szukałem, nie znalazłem <<< :D
Problem dotyczy map. Po jej ściągnięciu wklejam ją do CS/.../Maps , otwieram CSa , tworzę nową grę i mapy nie ma :O
Czemu nie działa i co zrobić żeby poprawnie "chodziła"?
Dzięki
Witam
to mój pierwszy post więc z góry przepraszam jezeli temat jet w nie tym dziale.
Czy musze za każdym razem gdy włącze swój serwer i gre to w konsoli wklejac taką linijkę??
i jeszcze jedno
wchodze w swój serwer i niemoge zrobic nic co admin może dlaczego?
Ściągnąłem sobie jakieś fajne modele rąk z FPSBanana, problem w tym że nie wiem gdzie je wsadzić.
Ps.: Chciałem napisać o tym w CB ale nie wiem dlaczego nie da się.
Ps 2.: Jak się stawia gibony?