Przygotowałem userconfigi dla graczy dotyczące FPS. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie, bo jest tu m.in. userconfig na najlepszą grafikę, na nieco wyższą liczbę fps, na większą liczbę fps i już maksymalnie obniżający jakość grafiki userconfig dla absolutnych maniaków osiągania wysokiej liczby fps. Jak z tego skorzystać?? Wystarczy ściągnąć, rozpakować, wrzucić zawartość do folderu cstrike i zmienić nazwę pliku na userconfig. UWAGA!!! żeby komendy na grafikę działały, musicie grać albo w OpenGL albo w D3D, na software to nie działa!!!
-userconfig_high_quality - Sama nazwa mówi za siebie... Czyli najlepsza do uzyskania grafika i najlepsze tekstury, ale za to niższa liczba klatek na sekundę.
-userconfig_more_fps - userconfig na nieco większą liczbę fps, pogarsza już widocznie grafikę.
-userconfig_high_fps - userconfig na wysoką wydajność. Grafika już baaaardzo słaba.
-userconfig_boost - Userconfig dla absolutnych maniaków, dla których każda klatka na sekundę jest ważna. Poziom grafiki - beznadziejna.
1. Userconfig Boost
2. Userconfig High FPS
3. Userconfig More FPS
4. Userconfig HQ (High Quality)
HIGH FPS PACK v1.0
Trochę spoźniona paczka mikołajkowa dla tych co mają mało fps ;)
Poznajdowałem trochę rzeczy, pozbierałem to do kupy no i macie
efekt... Pack ten zawiera takie rzeczy:
-High FPS Player Models BALLHEAD
-No Muzzle Flash - podmianka, dzięki której nie widać ognia, gdy strzelasz
-Czarne Tekstury Nieba
-Modele broni HLTV - nie ma animacji wyciągania przy wyborze
-Config High FPS z boarda
-Userconfigi z tego tematu
-Skrypty startowe do CS-a
-Weapon models fixed (stare modele, gdyby efekt HLTV nie podobał się niektórym graczom)
Sądzę, że tyle chyba wystarczy... W razie gdybym odkrył jakieś dodatkowe rzeczy na
podniesienie fps, umieszczę je w kolejnych wersjach paczki, na które - póki co - się nie zanosi :P
upload z 8.12.2008, czyli stosunkowo świeży
DOWNLOAD High FPS Pack[/B]
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.