kadios >>BOTY<< to nie czity noobku xD BoTkI to są jak by Ci wytłumaczyć hmmm... może tak to tak na prawde jest komputer,nie jest to żywe, symuluje graczy, żeby można było grać nawet jak sie nie ma internetu, albo jak nie ma się z kim grać :d Mam nadzieję, że skumasz ;d A co do topica xD to mam podobny problem tylko, że mam STEAMA i nie wiem jak wgrać boty i jakie proszę o pomoc dam gibony (zawsze daje xD)
Siema !
Jak w temacie wolałbym żeby wypowiedzieli się ludzie mający jedną z tych kart ...
Jakie najlepsze są ustawienia do cs 1.6 tzw.
Ogólnie to powiedzcie swoimi słowami jakie macie ustawienia do gier np. wersja z 25.10 > gx > tryb gamer on/off > dolby headphone > ...
Męczę się z tymi...
Witam. Jestem przedstawicielem pewnego MultiGamingu Shadow Skill Team i poszukujemy roznych dywizji.
W tym czasie posiadamy dywizje takie jak:
Counter-Strike ALFA (FULL)
Counter-Strike BETA (FULL)
Counter-Strike YOUNG (OPEN)
Counter-Strike Source ALFA (FULL)
Counter-Strike Source BETA...
Witam
Mam taki problem, że gdy banuje (już dwóch gości tak ma) jako kompletny ban to oni tak jakby naciskali przycisk od razu wchodzą... Ja ich znow banuje i oni od razu wchodzą. Czy jest jakiś sposób aby zbanować żeby nie wchodzili...?
Zapewne temat już był. Przepraszam...
Siema!!!
Mam problem bo gdy próbuje wejść na darmowy serwer kolegi wyskakuje mi taki błąd i to tylkok na darmowych: "Dropped MMACO01 <MP3> from server
Reason: Bad file Server is enforcing file consistency for models/p_sg550.mdl" A czasami pojawia się też "p_ak47.mdl" Pomóżcie co tym mam zrobić??
szukam ludzi co chetnie graja mixy bo na mircu mam juz dosc szukania ludzi;p jak ogarniasz to zostaw swoj login steam to cie dodam i sie cos zagra;] moj wiek 15+;] warunek: duza dostepnosc, ogarniecie i kultura oczywiscie;] dobrze by bylo jakby ktos serw mial;p jak ktos bedize chcial to mozna cos...
Witam wiec tak chodzi mi oknto startowe wchodzac na serwer chce sobie tam wstawić obrazek ale jak slyyszałęm zej akis pliczek jest za to okno otpoiedzialny ale jaki i jak to mam wstawić dam gibona :D
Siemanko... Mam taki problem... W moich słuchawkach brzeczy cos kiedy wejde na jakikolwiek serwer... Do momentu kiedy nie wejde na serw czy np. kiedy wybieram serwery badz grzebie w opcjach wszystko jest ok z dzwiekiem. Moge normalnie słuchac muzy na winampie, moge narmalnie gadac przez skype'a a...
Siema
Widziałem nie raz jak ktoś pisał do wszystkich na serwerze i go nawet nie było było napisane admin coś tam i wiadomość i on wszystko widział jak sie pisało niewiem czy to jakiś plugin czy co ale mam serwer na shooters.pl wie ktoś jak to pisać??
Pozdro!!