witam,zrobilem wlasne logo w cs zgodnie z instrukcja z Tworzenie własnego logo w CS 1.6 @ Counter-strike 1.6
i nawe te komendy wpisalem do cfg i nie dziala nie mam wogole loga a inni maja co jest?
|
|
witam,zrobilem wlasne logo w cs zgodnie z instrukcja z Tworzenie własnego logo w CS 1.6 @ Counter-strike 1.6
i nawe te komendy wpisalem do cfg i nie dziala nie mam wogole loga a inni maja co jest?
Czy plik tempdecal.wad zapisałeś "tylko do odczytu" ?
Ostatnio edytowane przez Wal ; 11-07-2008 o 14:03
no wstawiasz swoj obrazek pozniej zapisujesz do cstrike tempdecal.wad i dziala
sry mam steam ale gram na non bo mi sie zacina(mam o tym temat) i wklejam do cstrike wiec jak wkleje do cstrike_polish to po co mi na steam jak ja chce miec to na non...
No i dajesz ten plik w cstrike na "tylko do odczytu" i powinno działać !
w cstrike dodaj se te logo do logos ;p i potem wybierz :) z listy ;] powinno zadzialac![]()
sprobuj na innym serwie ( czesto nie dziala na dm i czasem na innych ) a jelsi ci dziala ja klikniesz new game to spoko wina serwa
Elo odświerze temat...Działa logo już bo do ctrike_polish wrzuciłem ale ...gdy wchodze w options i advanced (odznaczam tam sobie pierwszys kwadracik) to już logo nie dziabie czemu ?
PeeS: http://i35.tinypic.com/9ixyfs.jpg tu jest to moje logo:) kto by mi zrobił to bez tego białego tła i podesłał na ten sam hosting? (http://pl.tinypic.com/?t=postupload) żeby same napisy te czarne były bo z tym tłem to żal ...
Ostatnio edytowane przez bluSkay.aka ; 16-11-2008 o 09:51
Tła niestety niezmienisz bo musi pozostać takie, skoro odznaczasz sobie kwadracik i logo znika to jaki z tego morał? chcesz logo- nieodznaczaj , lub poszperaj po niemieckich stronkach jak troche znasz ten język, tam mają gotowe 100% kompatbilne, niebawisz się w pliki tempdecal.wad itp. Pzdr
To se poszukaj takich myślisz że nie mam innego zajęcia?
A co do tła, to można je usunąc,tylko już nie pamiętam jak, więc pisze tu bo pewnie napewno wiecie i jest komenda ta to żeby nie trzebabyło odznaczac kwadracika w options ...
swoim pieprzeniem marnujesz tyle czasu, który spożytkowałbyś właśnie na szukanie ....
Kiedyś jak grałem na non-steamie to miałem podobny problem. Osobiście na non steamie używałem patcha v19 lub później v24 i w tych wersjach nie było folderu c-strike_polish. A po wklejeniu do samego c-strike logo działało "w kratke".
| « Błąd "Unknown HLTV client type" | Poradnik - Jak poradzić sobie ze znikającymi nam z listy serwerami » |