Popularne odwołania do tej strony: logo w cs nie dziala, własne logo cs nie działa, gdzie wklejamy wlasne logo, własne logo w cs nie dziala, nie dziala mi logo w cs, logo w cs non steam nie dziala, wklejenie logo cs, wlasne logo cs 16, nie robi logo cs, wlasne lgo nie dziala, nie działa moje logo cs, nie działa logo w cs
oto chodzi ze zapisalem tempdecal.wad wkleilem oraz przed wklejeniem zmienilem na plik tylko do odczytu nawet jak nie dzialalo to wkleilem te komedny do confingu...ocb?
sry mam steam ale gram na non bo mi sie zacina(mam o tym temat) i wklejam do cstrike wiec jak wkleje do cstrike_polish to po co mi na steam jak ja chce miec to na non...
sry mam steam ale gram na non bo mi sie zacina(mam o tym temat) i wklejam do cstrike wiec jak wkleje do cstrike_polish to po co mi na steam jak ja chce miec to na non...
Wklej tam gdzie masz non-steama w cstrike i cstrike_polish, ale pamietaj! Nie ustawiaj nic w opcjach w zakladnce multiplayer! LOgo ustawia sie same :D Sam mialem ten problem :p
Elo odświerze temat...Działa logo już bo do ctrike_polish wrzuciłem ale ...gdy wchodze w options i advanced (odznaczam tam sobie pierwszys kwadracik) to już logo nie dziabie czemu ?
Tła niestety niezmienisz bo musi pozostać takie, skoro odznaczasz sobie kwadracik i logo znika to jaki z tego morał? chcesz logo- nieodznaczaj , lub poszperaj po niemieckich stronkach jak troche znasz ten język, tam mają gotowe 100% kompatbilne, niebawisz się w pliki tempdecal.wad itp. Pzdr
To se poszukaj takich myślisz że nie mam innego zajęcia?
A co do tła, to można je usunąc,tylko już nie pamiętam jak, więc pisze tu bo pewnie napewno wiecie i jest komenda ta to żeby nie trzebabyło odznaczac kwadracika w options ...
Kiedyś jak grałem na non-steamie to miałem podobny problem. Osobiście na non steamie używałem patcha v19 lub później v24 i w tych wersjach nie było folderu c-strike_polish. A po wklejeniu do samego c-strike logo działało "w kratke".
Jak zrobic wlasne skiny broni do cs 1.6, prosze o jakis program lub cos w tym stylu.
PS.Nie chce zadnego Counter Strike ani FPSBANANA > The FPS Customization Community czy cos w tym stylu.
Z gory THX
Mam taki problem jak napisalem w temacie. chodzi o to ze jak ja rysuje logo to wszyscy widza to loga a jak oni rysuja to mi zamiast ich loga wyskakuje litera " B " (taka jak na BS'ach )
mam taki problem oraz takie pytanie czy da sie stworzyc do swojej mapy waypointy do podbotow? wiem ze zboty same sobie robia ale podboty dzialaja z amxx a zboty nie wiec mam tez problem z tym bo chce na wlasnych mapkach sobie pograc na podbotach
Witam serdecznie!
Zaczynamy nową zabawę forumową, a mianowicie budowę miasteczka wiaderko.com!
Jak to zrobimy?
Wystarczy raz dziennie wejść na stronę: http://wiaderko.com.myminicity.com/
(oczywiście jeżeli ktoś ma zmienne ip, a co było by oczywiście wspaniałe - to może więcej razy) i...
Otoz mam problem z wlasnym logiem.
Prosilem rowniez o pomoc na serverach na ktorych gram ale tylko stracilem czas wiec przejde do zeczy...
Czytalem rozne poradniki ale wkoncu znalazlem gdzies najdokladniejszy jaki mogl byc i zaczalem robic.
-Zrobilem w paincie obrazek jaki chcialem
-Wzocilem go...
Witam
Mam problem z logo mianowicie:
Gdy robie sobie logo na HL Logo Creator i zapisuje go sobie włączam grę i logo działa ale gdy tylko wyłączę komputer i znowu włączę kompa i grę to ustawienia sie zerują i mam zwykłego spraya.
Nie wiem co mam zrobić wiec proszę was o pomoc
Pozdrawiam