Tutaj macie rozwiązanie dla Steam z instrukcją dla Windows 7: Reklama po włączeniu counter strike przy napisie connect.
|
|
Tutaj macie rozwiązanie dla Steam z instrukcją dla Windows 7: Reklama po włączeniu counter strike przy napisie connect.
Niestety mi to nie działa robiłem na wszystkie opisane tu sposoby i nic :( Mam Vistę klikam na cs'a ppm i "Otwórz lokalizację pliku" wybieram później cstrike/resource/podmieniam plik od Navena, wchodzę do gry i dupa znów gdy kliknę FIND łączy mnie z jakimś dupnym serwem!! :(
To poszukaj używając windowsa plików gamemenu.res i podmień wszystkie na ten ode mnie.
jeśli ktoś ma dalej ten problem , to polecam zainstalowanie csa w innej lokacji :D np zrobić folder na pulpicie i tam :)
Wielkie dzięki Przyjacielu drogi, POMOGŁO :)
Gdyby nie Ty.. Po prostu zakończyłbym swoją przygodę z CS a szkoda bo gram dopiero 5 dni. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
jak nie macie app data to w opcjach folderów zaznaczcie pokaż ukryte foldery i już bedzie :D
| « [PORADNIK] Masz problemy: Steam Connection loss/Client Time out...? ZAJRZYJ! | Własne logo/spray w Counter Strike - poradnik + screeny » |