ERF, To wrzuć na jakiegoś(nie rapid)i wyślij.Prosze :DLub daj linka skąd sciągnołeś
|
|
ERF, To wrzuć na jakiegoś(nie rapid)i wyślij.Prosze :DLub daj linka skąd sciągnołeś
Proszę:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
ERF, to co ty dałeś to niejest CS Realism Mod Tylko CSS Transformation pack a CSS Transformation Pack to całkiem co innego niż CS Realism Mod.
terrorist_98, wyślij mi te pliki co cię prosiłem wczoraj ok :D
TYle, że ma te same modele broni, postaci itd..
ERF, Tak wiem ale niema dużo rzeczy które są w CS Realism Mod.
Pozatym już uploaduje cs realism mod na sendspace.
terrorist_98, Podaj linka.Ściągałem z rapida i mi przerwało znów musze czekać.:/
Macie na sendspace:
PS: Taras widze ze juz masz range ogarniety user :smile:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Dust jakoś mi się nie podoba.
Terro poradz coś.Gdy włączam gre,łądunie sie normalnie,gdy trzeba wybrac druzyne wybieram terro i mniei z gry wywala,a jak ct gram normalnie.Co zrobic?
Taras, Powiedz jakiego masz cs'a i jakiego patcha.
Ale już niedługo wyjdzie nowa wersja.
terrorist_98, ile to robiłeś podmieniłeś all modele?
[ Dodano: Sob 03 Lis, 2007 ]
DA sie zmniejszyć ilośc krwi za dużo jak dla mnie :D
Oczywiście wpisz w konsoli te komendy:DA sie zmniejszyć ilośc krwi za dużo jak dla mnie :D
Jak niedziała dopisz to do pliku userconfig.cfg w folderze cstrike.Kod:violence_ablood 1 violence_agibs 1 violence_hblood 1 violence_hgibs 1
Zamiast 1 Możesz też wpisać inną liczbę np. Jak zamiast 1 wpiszesz 2 to będziesz miał średnią ilość krwi.
[ Dodano: Sob 03 Lis, 2007 ]
Heh te modele są z CS'a digital zone.terrorist_98, ile to robiłeś podmieniłeś all modele?
A reszte ja robiłem![]()
Narazie patcha instalowalem na Csa bez patcha...Ten mod działa na csa z patchem v23 tylko?
Na patchu v23 jest wszystko dobrze ??Wie Ktoś??
Ehhhh dużo błedów np connect to digital... server... popraw to ;p
ok w nowej wersji będzie to poprawione.
A skąd masz te modele? Bo jak ściągam z fpsbanana.com to fps z 72 zniża mi się do 10 o_O
Mam nadzieje że tutaj tak nie będzie...
| « Poradnik Akceleracja myszki | [PORADNIK] Parametry startowe CS-a » |