REHOOOST DAJ na jakimś innym serwerze bo www.sendspace.com do d jest.
|
|
spoko tylko przez 3 godz prubowalem sie dobic do pliku bo pisalo ze servery przeciazone i ze za duzo osob sciaga ten plik...
ale walka sie oplacila :!: TO JEST SUPER:!:
I jak tam prace nad 3 częścią? 2 odsłona, miodzio :D
Nie no Cs Realism Mod jest bardzo fajowy!Gralem u kolegi no i normalnie mnie powalil ten AK-47 M4A1 a juz nie wspomne o tym Desert Eagle no bajka ja sobie wlasnie sciągam.
Pozdrawiam. :mrgreen:![]()
![]()
![]()
Moja propozycja to zmienić co do v3 jest taka by zmienic skina m4a1 bo ten skin jest taki jakis dziwny i za duzo ognia leci jak jest bez tłumika :???:
A co do krwi to trzeba te trzy linijki dopisac do cofing.cfg bo ta nie ma czegos takiego jak usercofing. A jak dodałem te linijki do cofing cfg i pograłem było ok a jak wyłaczyłem i wlaczylem csa to juz tej krwi nie ma :neutral: Prosze o pomoc
ustaw config.cfg jako "tylko do odczytu"
zmienić wygląd tego ognia żeby mniej było czy całkowicie go usunąć?Moja propozycja to zmienić co do v3 jest taka by zmienic skina m4a1 bo ten skin jest taki jakis dziwny i za duzo ognia leci jak jest bez tłumika :???:
nie nie, chce zeby był mniejszy dobrze by było gdyby jak jest załozony tłumik zeby go w ogule nie było :smile:
ustaw config.cfg jako "tylko do odczytu"
Problem w tym ze mam linuxa :neutral:
Co to ma do tematu??Zamieszczone przez Kubuteq
Dobrze by było gdyby lekki ogień z tej m4a1 po założeniu tłumika był ale taki zeby było widac ze sie ttrzela![]()
TO ma do tematu tyle że Twórca tego modu prosił ludzi żeby pisali co zmienic w tym modzie to gosciu napisał że mu nie pasi M4 :d lol (do Baker)
A z mojej strony prosze CIe żebyś zmienił Kolor DEsert eagle na srebrny :D za bardzo sie przyzwycziłem i czarny mi jakoś nie pasuje :d I jeszcze żebyś zmienił tę teksture "moro " na pistoletach TO Moje prośby :D
LOL a tobie nie pasuje Deagle i tekstury;)prosze CIe żebyś zmienił Kolor DEsert eagle na srebrny :D za bardzo sie przyzwycziłem i czarny mi jakoś nie pasuje :d I jeszcze żebyś zmienił tę teksture "moro " na pistoletach TO Moje prośby
No ale z Deaglem to dobry pomysł
Troche Cię BaKer nie rozumiem. Na początek cczepiasz się o to comi nie pasuje w modzie a później przyznajesz mi rację z Deaglem To oco Ci chodz?? :D
Podobno nie źle działa tabelka ze statami na steamie
A ja mam takie pytanie czy dało by się zrobic inne modele dłoni dla poszczególnych skinow? Bo przecież żaden CT nie ma gołych dłoni z czarnymi rękawiczkami tylko niebieskie, bądz zielone rękawy :D Bo jak na rzie to kazdy skin ma takie same dłonie, niestety :(
Kiedy będzie 3 część juz nie moge się doczekać xD :mrgreen: :mrgreen:
nieda się tak :neutral:A ja mam takie pytanie czy dało by się zrobic inne modele dłoni dla poszczególnych skinow? Bo przecież żaden CT nie ma gołych dłoni z czarnymi rękawiczkami tylko niebieskie, bądz zielone rękawy :D Bo jak na rzie to kazdy skin ma takie same dłonie, niestety :(
jednak w nowej części real1ty mod zmienie rękawiczki i dodam chyba rękawy.
pozatym, z real1ty modem zrobię 'Real1ty mod customization pack', będzie to paczka w której będą różne rękawiczki, rękawy, modele, hud'y etc.
więc jak coś komuś nie będzie się podobać, to sobie to zmieni :smile:
btw. ma ktoś link do 3ds max 8?
szukałem na google ale znalazłem tylko 3ds max 2008,
znalazłem też wersję 8 ale link niedziałał :mad:
jak ktoś znajdzie 3ds max 8 to niech da mi linka,
będę bardzo wdzięczny za pomoc![]()
Witam. Mam przeogromną prośbę niech ktoś uploadnie tego drugiego moda na rapida bo od tygodnia próbuje pożreć i nic.
| « Poradnik Akceleracja myszki | [PORADNIK] Parametry startowe CS-a » |