Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic binda w cs, jak zrobic bindy program, jak zrobic bindy w cs, cs 1.6 key generator, jak zrobić bind w cs, jak dac binda w cs, jak zrobić binda w sayu, jak się tworzy bindy w cs, jak zrobic bind w cs, generator bindów cs 1.6, fpsbanana bind, bind weapon generator 1.6 cs, jak robic bindy w cs, jak zrobić binda w cs, generator klawiszy cs
Nie wiem czy nie którzy już o tym wiedzą ale napisałem ten temat dla tych którzy nie wiedzą ze jest generator bindów że np chcesz jednym przyciskiem kupić m4a1 + wszystkie granaty itd . http://www.fpsbanana.com/pages/437
Instrukcja :
Primary Weapon : Wybierasz broń do bindu i max 2 bronie np. ak47 i m4a1 i ci kupi w T ak47 a w CT m4a1
Dobre to bardzo, przydaje sie bo na niektórych serwach mają ustawiony bardzo krótki czas na kupowanie broni.
no to trzeba umieć szybko pisac na klawiaturze :P
ja tam nie używam bindów, bo jak kupuje to prawie w tym samym czasie co binduje :D
ale jak ktoś jest newbie, to bindy mu sie przydadzą ;)
Free download DTM Data Generator 1.17.02 | Pobierz za darmo DTM Data Generator 1.17.02
Potężna aplikacja pozwalająca na tworzenie tabel baz danych celem przeprowadzenia ich testu. Aplikacja ponadto pozwala na personalizację tworzonych baz danych dzięki czemu możemy wstępnie...
Witam!
Szukam jakiejś osoby która by mi napisała skrypt/bind na kupowanie broni. ( M4/AK , He , Flash'a , Smoga i AWP )
Jak się komuś zechce to proszę żeby było tak :
1)
Broń : M4/AK
Wyświetlana nazwa gdy kupie : M4/AK
2)
A więc mam duuuży problem, poniżej przedstawię co mnie trapi i denerwuje.
Dzielę kompa z istną bestią, malutkim karłem, który praktycznie wszystko zniszczy, inaczej zwany jako brat. Dziś gdy ja spałem po nieprzespanej nocy, brat sobie wbił na serwer z modem JB(Jail Break), 4 osoby robiły FK i...
Free download ASCII Art Generator 3.2.4.5 | Pobierz za darmo ASCII Art Generator 3.2.4.5
Program pozwala na konwersję dowolnego obrazu na grafikę ASCII Art. Dzięki temu narzędzie jesteśmy w stanie szybko stworzyć ciekawe efekty tekstowe na potrzeby stron WWW. Program poza samą...
Free download Button Generator 1.0.1.6 | Pobierz za darmo Button Generator 1.0.1.6
Darmowy generator, aplikacja służy do tworzenia przycisków na potrzeby rozbudowanych stron internetowych. Cechy: program daje nam możliwość pocięcia dużego obrazu a następnie umieszczenie w nim aktywnych...
Free download ASCII Art Generator | Pobierz za darmo ASCII Art Generator
Darmowa aplikacja, służy do zmiany dowolnego tekstu na ASCII-ART.AAG. Ta prosta aplikacja pracuje na silniku Figleta MS-DOS, ale program możemy uruchomić na każdej wersji systemu operacyjnego Windows: 95, 98, 2000, XP,...
Przydatne bindy do CS - Właściwie wszystkie są przydatne dla administratorów serwerów :) Oczywiście KLAWISZ zmieńcie na własny klawisz, np. F10.
Naciskasz klawisz wpisujesz treść wiadomości i zostanie to rozesłane na serwerze do innych adminów
bind "KLAWISZ" "messagemode amx_chat"
Naciskasz...
Poradniki do Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u