Obraz płyty Counter Strike Anthology Download - wiele osób ma samego KEY'a i przez to nie może zainstalować CS'a bez płytki - zamieszczam linki do downloadu obrazu płyty w załączniku. Obraz można montować np. za pomocą Daemon Tools.
Mam taki problem: dostałem cs anthology na urodzinki, zainstalowałem, zarejestrowałem ale w steam w zakładce Moje Gry pojawia się cs source. Wygląda to tak:
http://img594.imageshack.us/img594/4060/beztytuuk.th.png.
Spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem?Proszę o pomoc bo chętnie pograłbym...
Zakupiłem i od razu zainstalowałem Counter-Strike Anthology. Po instalacji w Steamie zamiast "Uruchom grę" czy coś mam "Zakup".. What the.. ? O co chodzi?
Siema:hi:
Chciałbym kupić steam, i ostatnio widziałem w sklepie Counter strike: Anthology, ale nie wiem czy to jest to samo co 1.6, i gdy kupuje się w sklepie to do tego jest odrazu cd-key?
Dzięki
Hey!
Szukam Counter Strike:Source obraz płyty oryginalnej takiej co ściąga steam. Jeżeli ktoś ma taką płytę to zrób obraz i zauploaduj. Nie szukam CS:S wersji non steam tylko obraz płyty STEAM .
Mam od nie dawna steam i mam kilka pytań :
1. Gdzie jest folder z mapami
2. Gdzie są te pliki serverbrowser_english ; titles ; cstrike_english ; czero_english ????
3. Gdzie są te wszystkie foldery sund ; maps itd ( bo u mnie ich nie ma )
Kupiłem na allegro klucz do Counter-Strike 1 Anthology i gdy chcę do aktywować w steam to pisze 'Włóż płytę Counter-Strike 1 Anthology do napędu CD lub DVD
Wie ktoś skąd mogę pobrać Counter-Strike 1 Anthology
Więc tak mam cd-key xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx i jak go wgrywam to pisze mi
" Włóż Counter Strike 1 Anthology do napędy CD lub DVD " lecz ja jej nie mam O_o ^^ proszę o pomoc