ale w tym pliku config.cfg to dodac nowe linijki czy cos poszuakc takich komend i po zmieniac dane i jak dodac to w ktorym miejsce :P (bo ja zielony jestem)
|
|
ale w tym pliku config.cfg to dodac nowe linijki czy cos poszuakc takich komend i po zmieniac dane i jak dodac to w ktorym miejsce :P (bo ja zielony jestem)
Dzięki wielkie za ten poradnik :) bardzo on mi się przydał !
Pozdrawiam :D
na 99% nie masz wiekszosci tych komend do cfg.ale w tym pliku config.cfg to dodac nowe linijki czy cos poszuakc takich komend i po zmieniac dane i jak dodac to w ktorym miejsce :P (bo ja zielony jestem)
wiec po prostu wklej je na sam koniec i zapisz tylko do odczytu.
@ down http://www.forum.wiaderko.com/faq-fo...ika-forum.html
Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 11-12-2009 o 09:38

Sprawdzałem bo też mam problemy z pingiem i jedyne co mi pomogło to z tym "Rate" Bo te inne to mi zwiekszaly co najmniej o 50 .. ;/ Nie wiem czemu ale ta komenda działa i jestem happy :D
mozna takze dac w konsole rate 25000 i juz ping zmniejsza sie ;/
Mogłeś dac jeszcze z ograniczeniem przepustowości wg. mnie najlepszy sposób, tak poradnik spoko ;]
Nie wiem czemu ale ten 1. sposób mi nie pomógł ani tera Rate dalej mam pingi 300-400 nie wiem juz co mam robić próbowałem prawie wszyskie sposoby z YouTbube i nic Help ^^. speed test 2698\292 Z góry dzięki.
a macie jakieś wyjście jeśli ktoś ma słabiutki komputer a dobry internet?
Mi spadł ping tylko o 5-7 ms, da sie wiecej?
Zrobiłem to na kompie mojej ciotki i uniej to zadziałało a jak chciałem srubować umnie to mi to niewychodzi może to wina kompa albo cos nie tak robie.
ale poradnik jest spoko^^
Ping skakał mi 100-2000 , użyłem Hz toolza i cfosspeed i mam teraz 80-200 , dzięki , jakby ktoś znał jeszcze jakiś dobry sposób niech na pisze na pw ;]
mi nic nie pomaga i nadal mam ping 90-2000 a nieraz nawet wyżej ;/
Witam wiem jak rozwiązać twój problem sam nakręciłem filmik który właśnie ma pomóc osobą takim jak ty..
Subskrybuj i daj łapkę w górę
Subskrybuj ten filmik YouTube i daj łapkę w górę...
I mi daj plusa na wiaderko
To ze wchodziłem w Options..Robiłem to po to żeby było mnie lepiej słychać tego nie rób xD
Ostatnio edytowane przez TYGRYS-CS ; 19-09-2011 o 19:23
| « Własne logo/spray w Counter Strike - poradnik + screeny | Userconfigi na wysoką jakość lub wydajność + HIGH FPS PACK » |