CS 1.6 Teletubisie
Image :
DOWNLOAD:
=====================
Dla Dzieci Powinno Się Spodobać...
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
|
|
CS 1.6 Teletubisie
Image :
DOWNLOAD:
=====================
Dla Dzieci Powinno Się Spodobać...
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Heh masz racje dla dzieci to się naprawdę spodoba ale tak dla picu przejrzę i coś lookne czy łatwiej headshoty wlatują : )
To jest na FPSbanana.com ale dam ci Gibona jak ponabijam postacze : D
Supcio wygląd! można będzie teletubisie pozabijać!![]()
no dla dzieci to jest wystrzałoweKod:Dzięki! Teraz mogę karać teletubisie :>
pzdr.
TAkie coś najlepiej dać na mod "fun",bo do niczego bardziej się nie przydaje.
Dobre dla dzieci które się tego naoglądały ;D ale ogólnie jest zajebis...
Nie Lubię Takich Modów na Serwerach ;/ To Tylko Obciąża serwer
hahahah w taką bańke nie trudno trafić :D
Chyba nie ma to różnicy w celowaniu. A w ogóle jak sobie to weźmiecie i wrzucicie to w ogóle będzie działać na losowym serwie ??
PS. Modele fajne jak np. młodszy brat chce "pograć" w cs
jest jesazcze pikaczu mod xd, ale to tez dobre :]
heh dobre spoko ja mam mały problem bo miałem sobie cs'a z v19 paczem ;p i po świezce windy mam z patchem v32.1 i jego nieda sie przeinstalować i są glupie hosty bo same uciekaja ;p :mrgreen: jak np sie zucisz granata obok nawet gdzies dalej to ino slysze oh my god i spieprzaja a raz to mi uciekł prawie pod reskiuł zon xD i niemoge sobie zamienić ich modeli na takie zajefajne babki![]()
P.S b3rr.o Gibonek bo wyczesany pomysł
Ostatnio edytowane przez Reload ; 06-04-2009 o 16:09
Taa na takim modzie zaraz ci powiedza ze na aimie lecisz xD
Bardzo fajny i ciekawy pomysł, aczkolwiek nie chciałbym, żeby qmpel wpadł do mnie, podczas grania z teletubisiami :D
Inna sprawa, jeśli będziesz widzieć, np. ct maszerujących przez wentylację na cs_assault (ponieważ masz grubaśne skiny) i od razu ich zestrzelisz, tak bez powodu i nie wiadomo skąd, to tak jakbyś miał wh i dostaniesz bana...
| « [PORADNIK] Parametry startowe CS-a | [Tutorial](video, linki) Opis jak używać mIRC'a » |