Popularne odwołania do tej strony: jak zwiekszyc fps w cs, jak zwiekszyc fps, komendy na zwiekszenie fps, zwiekszenie fps, jak zwiększyć fps, jak zwiększyć fps w cs, komenda na zwiekszenie fps, komendy na zwiekszenie fps cs 1.6, zwiekszenie fps cs, zwiększanie fps, jak zwiekszyc fps cs, program do zwiększania fps, jak zwiększyć fps w cs 1.6, jak zwiekszyc fps w css, komenda na zwiekszenie fps w cs, cs zwiekszenie fps, komendy na zwiekszenie fps w cs 1.6, zwiekszenie fps w cs 1.6, jak zwiekszyc ilosc fps, jak zwiększyć fps cs 1.6, komendy na powiekszenie fps, zwiększenie fps cs 1.6, jak zwiekszyc fps w cs 1.6 non steam, komendy zeby zwiększyc fps, jak zwiekszyc fpsy
Pomogę Wam powiększyć ilość fps'ów na waszych sprzętach. Jeśli poradnik ma błędy pisać.
.Oczyszczanie systemu
# Defragmentujemy partycję systemową i partycję na której mamy zainstalowany cs. Aby to zrobić wchodzimy w Mój komputer, następnie klikamy prawym klawiszem myszy na partycji wybieramy Właściwości, następnie narzędzia i defragmentacja.
# Ściągamy programy Ad-Aware, Registry Mechanic, SpeedXP (dwoma pierwszymi skanujemy kompa i naprawiamy lub usówamy blędy, a tym trzecim ustawiamy działanie windowsa na najwyższą wydajność).
Można też wyłączyć modele broni co da nam następne kilka fps w górę smiley
r_drawviewmodel 0
5. Konfiguracja gry
W opcjach VIDEO (zalecane)
Rozdzielczość: 640x480
Quality: 16bit
Render: OpenGL
6.Odświeżanie monitora
Wchodzimy w steam i klikając prawym klawiszem myszy wyswietli nam się kilka opcji w których należy wejsc w properties, następnie Set launch options ... i wpisujemy tam -freq 100 co pozwoli nam na odświeżanie monitora równe 100Hz
UWAGA: Zmiana modeli i nie które komendy są zabronione w ligach taki
Skoro już tu jestem, i nie robiąc spamu, nie będe zakładał nowego tematu, ale mam pytanie czy można zmienić nick na forum, ale żeby ilość postów pozostała bez zmian, sam nick?
Skoro już tu jestem, i nie robiąc spamu, nie będe zakładał nowego tematu, ale mam pytanie czy można zmienić nick na forum, ale żeby ilość postów pozostała bez zmian, sam nick?
Na boardzie może byłem 2 razy w życiu, i nic z tamtąd nie brałem. Wiadomo, że sam poradnika nie pisałem, ale większość znalazłem sam m.in. komendy itp. Gamer zawsze łatwiej ocenić negatywnie, niż pozytywnie. Nawet gdyby ktoś skopiował ten poradnik na inna strone, to coś w tym złego? Widać, że zalezy aby pomóc innym graczą, którzt nie potrafia tego znaleźć. Jeśli podobne jes na boardzie, czemu nie może być tutaj? Ja mam satysfakcje z tego, że wykonałem więkoszość sam, tzn wyszukałem informacji.
zmieniam zdanie bezczel objechanie ! tak tez myslałem bo nie ma linków przy :
Wszystko ustawiamy zgodnie z artykułem:
# Dla kart graficznych ATI
# Dla kart graficznych NVIDIA
a takto ten pkt nie miał by bez nich sensu ;)
Pozdro koleś pomyśl troche zanim coś zripujesz (zjedziesz)
Gdbym tego nie napisał nikt by nie ruszył swojego smierdzącego zadka, żeby to zrobić. Po za tym, mówie, żeomendy znalazłem na google, a cały poradnik, na jakiejś stronei klanowej, napewno nie na boardzie, ponieważ byłem tam może 2 razy. Pozdro. Nie widze sensu w komenatrzach typu, Plagiat. Dzięki temu, masz więcej informacji, i potrafisz coś zkrytykować, a żeby zrobić coś sam, to się nie chce? Ok, myślę, że juz więcej nie będe robił żadnych poradników, jak każdy potrafi napisać "plagiat", "total copy", "wszystko z boarda", pozdro dla Was. Jak znajde tą strone, z której to posiadam, dam znać.
Przecież nie chodziło mi o Ciebie. Widze po ilośći twoich postów, oraz po Twojej randze. Chodzi mi o osoby, które krytykują, a wkońcu to jest dla nich. Gamer sam piszesz żeby likwidować spam, ale Tu jesteś na tym forum, chyba jednym z największych. Komenatrz typu, widziałem to na boardzie, jest nie na miejscu do tego poradnika. Zamknijcie temat.
Cała operacja polega na dodaniu nowego configa, który poprawia ilość fps.
cfg nr 1:
cl_show_splashes 0
cl_showfps 2
net_graph 3
cl_ejectbrass "0"
cl_show_bloodspray "0"
cl_show_splashes "0"
cl_scalecrosshair "1"
Otóz od jakiegoś czasu mam bardzo duży spadek fps'ów podczas gry niby jest 71 ale spadaja do nawet 20 fps'ow... :/ nie wiem co jest tego przyczyną wcześniej tak nie było.. mój sprzęt to :
procesor pentium IV 2x 3Ghz
ram 512mb
karta graficzna Ati Radeon 9600xt
internet (MASTER Głogów) 1mb
i...
Witam .!
Mój problem polega na tym , że przy ogólnie dobrym sprzęcie mam małą liczbę fps'ów.
Mój sprzęt:
Procesor: AMD Sempron 2.00 ghz.
Ram:896 MB
Karta graficzna : ATI Radeon Xpress 1150.
Próbowałem nawet cfg , ale nie pomogło.
Siema !
Mój problem polega na tym ze przy graniu kiedy stoją obok mnie 3-4 osoby fpsy spadaja do 25-30 :/
Mój sprzęt :
AMD Sempron(tm)
950 MHz, 512 MB RAM
Karta graficzna :Radeon 9600 Pro
Ustawienia gry:
640/480
32 bit
Mam zainstallowane high fps models.
Witam. Otóż podczas gry mam około 60fps. Gdy włączam konsolę lub menu fps spada mi do ok. 3-4. Czy boty mogą być źródłem problemu? Proszę o szybką pomoc
Witam.Oto mały Poradnik z zwiększeniem FPS
Komendy:
Komendy służące wyświetlaniu "licznika" fps w czasie gry :
- net_graph - mozna jej nadac wartości od 1 do 3... pokazuje wartość FPS, choke i loss. osobiście polecam tę komendę.
- cl_showfps "1" - pokazuje jedynie ilość FPS.
Komendy...
SZUKAŁEM I NIE ZNALAZŁEM NIGDZIE TEGO PORADNIKA WIĘC PISZE :)
W tym poradniku dowiecie się jak zwiększyc FPS w grze na Waszych sprzętach :)
1.Oczyszczanie systemu
> Defragmentujemy partycję systemową i partycję na której mamy zainstalowany Counter Strike. Aby to zrobić wchodzimy w Mój...
Mój problem polega na tym, ze spadają mi fps'y ze 100 do około 60 przy akcjach, oraz na mapach typu aim. Mam chwilkę 100 fps'ow jest to przez jakieś 10sekund około a potem spadają. I dopiero znowu mam 100 gdy zostają 2, lub 4 osoby a reszta nie żyje. Mój sprzęt to Pentium 4 3.2, 1gb ramu, radeon...
Jak wyłączyć te napisy które pokazują m.in. FPS'y. Sa one w prawym dolnym rogu ekranu, więc zakrywają amunicję, itd.
Proszę o odpowiedz, zapomniałem jak to się własnie wyłącza :/
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u