Juz se samo poradziłem z robilem to co powiedziales bez czytania tego :P poprostu patch był zje*any. Dzieki mimo wszystko! :) 3m CIE SIE! PoZdRo!
|
|
Juz se samo poradziłem z robilem to co powiedziales bez czytania tego :P poprostu patch był zje*any. Dzieki mimo wszystko! :) 3m CIE SIE! PoZdRo!
czy ktoś mógłby uaktualnić linki ?
z góry dzięki
http://www.forum.wiaderko.com/topics...ike-vt1848.htm
wszystkie linki stąd działają
Napisali, ze mp_autoteambalance 0 w konsoli, al etrzeba jeszcze w konsole (~) wstukaćZamieszczone przez haski92
[/code]Kod:mp_limitteams 0
Jetsem noobek czym ... sie rozni ip wewntrzne od zewnetrzengo ..?
wewnętrzne IP to jest twoje IP widoczne tylko u ciebie ( chyba :P ) i nikt z zewnątrz go nie widzi dla tego właśnie nie idzie na nim postawić serweraZamieszczone przez stasiek71
może coś pokręciłem.. :P jak coś sry
No w końcu wiem jak boty się dodaje xD.
słuchajcie mam problem gram w cs 1.6 nonsteam od 2 dni. Zainstalowałem i grałem bez pacza 2 dni a dziś zainstalowalem pacza V21 se wlanczam chce pograć na jakimś serveże i mi tu wyskakuje że mam zrestartować gre bo cs ni może połączyć się z internetem. Robiem co kazali ale nic się nie dzieje. Ściągam właśnie pacz V31 niewiem czy to coś da ale proszę o pomoc.
z góry dzięki
Nazwa serwera: x
IP serwera: 8x
Ilość slotów: 16
Strona www: http://dsq.bnx.pl/news.php
kapitan84, masz dział od serwow ?!

Za takie coś będzie 5x warn!
Lekki update
Ja zaczelem na cs non steam i troche cienko sobie radzilem ale jak zkumalem co i jak to zaczela sie zabawa :mrgreen:
na razie jakos sie trzymam .
Jak na razie![]()
Pytanko a jak sprawdzić w CS1.6 statystyki typu procent head shotów i tak dalej jeżeli takowe są...
Dzięki i pozdro
jeżeli serwer pozwala to wciskasz y i wpisujesz
/rankstats
Bardzo fajna pomoc. Na pewno się przyda :mrgreen:
Ja mam takie pytanie. Zrobiłem reinstalkę gry i po niej aby wybrać broń muszę kliknąć 1 i LPM. Wcześniej nie trzeba klikac myszą bo broń już była. Chcę mieć tak, zeby nie trzeba było wciskac tego przycisku. Domyślam się że trzeba wpisac jakąś komende w konsole, tylko nie wiem jaką xD Prosze o pomoc :)
| « Sam Zrob Sobie CFG! | Biniarki czym to sie je? » |