cstrike/resource/
ClientScheme.res
TrackerScheme.res
cstrike/resource/background/
tam było tło jeśli dobrze pamiętam
|
|
cstrike/resource/
ClientScheme.res
TrackerScheme.res
cstrike/resource/background/
tam było tło jeśli dobrze pamiętam
Witam,
może ktoś wie jak dodać serwer w menu ? chodzi mi jak mamy menu gry i żeby była nazwa serwera klikamy i wchodzimy. Wie ktoś jak to zrobić?
Koledzy i kolezanki mam pytanie jak załozyc serva w cs 1.6 bo nie mogo znalesc tego postu jeśli wiecie to ponajcie mi adres bardzo wasz prosze albo piscie odpowied prosze wasz o to
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Chcialbym kumplowi moje gui wyslac. nie wiecie w jakich plikach jest zapisywane?
dobry poradnik, napewno sie duzo ludzi z tego skorzysta
To zaczynam robić gui xD Bardzo dobry poradnik ;)
Moze starczy tych pochawl. juz pare osówb napisało ze poradnik jest okey to nie nabijajcie sobie postuw... Idzcie na dzial gry , zabawa itp .. :D
jest super normalnie thx za ten porardnik![]()
Mam problem z tym gui, gdy już wybiorę plik hl.exe karze mi zlokalizować jeszcze jakiś inny plik lecz ja go znaleść nie mogę anuluję i mi zamyka program niżej umieszczam screeny...
![]()
[lang=ru]Вот мои статьи про GUI
Ńîçäŕíčĺ ńîáńňâĺííîăî GIU äë˙ Counter-Strike (×ŕńňü 2) - Ęčáĺđńďîđň: ďîđňŕë A-gaming
Ńîçäŕíčĺ ńîáńňâĺííîăî GUI äë˙ Counter-Strike (×ŕńňü 3) - Ęčáĺđńďîđň: ďîđňŕë A-gaming
Ńîçäŕíčĺ ńîáńňâĺííîăî GUI äë˙ Counter-Strike (×ŕńňü 4) - Ęčáĺđńďîđň: ďîđňŕë A-gaming
Ńîçäŕíčĺ ńîáńňâĺííîăî GIU äë˙ Counter-Strike (×ŕńňü 5) - Ęčáĺđńďîđň: ďîđňŕë A-gaming
Ńîçäŕíčĺ ńîáńňâĺííîăî GIU äë˙ Counter-Strike (×ŕńňü 6) - Ęčáĺđńďîđň: ďîđňŕë A-gaming
Буду рад услышать комментарии[/lang]
można się jeszcze pobawić w gamemenu.res :)
ja mam mały problem dotyczący GUI. otóż stworzyłam, edytowałam menu, dodałam serwer itp.. wszystko niby działa poprawnie. lecz w grze jak nacisnę TAB i pojawi się tabela wyników okazuje się, że jest ona za wąska. widać rubrykę punktów i zginięć, lecz nie widać już pingu. mogłabym owszem nie przejmować się tym, ale jestem adminem, więc muszę pilnować również pingów. czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć czemu tak się dzieje i ewentualnie pomóc? z góry dzięki wielkie.
p.s. jeśli temat już był, to przepraszam. szukałam, może nie dokładnie, ale nie znalazłam.
Edit: już nieaktualne, znalazłam rozwiązanie ; )
Ostatnio edytowane przez GoOsi4 ; 09-12-2010 o 16:58
| « Poradnik Okienko przy wejściu na serwer/ ramka przy wejściu na serwer :) | Ukryte pliki STEAM / Counter Strike, Hidden Steam File System » |