Popularne odwołania do tej strony: dzwieki do cs, multi kill cs1.6, dzwieki headshot, dzieki do csa, dźwięki headshot, css double kill sound, dzwiek headshot, dzwieki do csa, counter strike monster kill download, sound cs 1.6 multi kill, dzwieki multikill plugin, dźwięki z cs headshot, como colocar records no cs 1.6 com multikill, how to put sound in your server in cs1.6, headshoot, multikill, cs 1.6 cabeza, multikill sound, dzwieki multikil, hlds sounds, sound de server cs 1.6, cs sounds multikill, dzwieki headshot cs, jak dodać odgłosy do cs, headshot dzwiek, agregar sonidos cs
Mam dwa pytania:
1.Jak dodać na servie dźwięki typu headshot double kill itd. ?
2. Jak dodać dźwięki na servie na początek rundy? albo na początek gry? i na koniec ofc.
nom racja tylko jest on normalnie wyłączony w amxx (otwórz plugin.ini i usuń znak ; przed nazwa miscstats.amxx) ale w Ultimate Sounds masz jeszcze dzwieki jak ktos zabije kogos z granata lub noza albo popleni samobojstwo
ErwiN_, otwierasz plugins.ini i usuwasz ; przed miscstats.amxx. Teraz wchodzisz do menu, naciskasz 9->5 :P teraz kilknij chyba 2 razy na 8 i powłączaj to co chcesz :P
Witam !
Szukam pluginu ktory przy strzeleniu head shoota puszcza dzwiek.
Znalazlem jedynie ten plugin razem z dzwiekami multikill itd. a potrzebuje bez nich.
Prosze o pomoc, stawiam piwo :).
Witam, oto mój kolejny, ostatni dziś problem ;p
Otóż chciałbym sobie pograć z Zbotami ale żeby były dźwięki typu headshot, multikill.
Proszę o pomoc.
Nie chcę AMXX.
Pobrały mi się te dźwięki z serwera i chciałbym pograć z nimi na Zbotach. Co zrobić?
Będą lecieć gibony ;)
Siema. Poszukuje jakiegoś łatwego i sprawnego pluginu only headshot, że da się zabić tylko strzałem w głowe. Ponieważ mam serwer na pukawce i tam w panelu jest "plugins" i jest własnie ONLY HS, lecz nie działa. Nie ma średnika przez ....amxx Chyba, że są potrzebne jakieś cvary tylko problem w tym,...
witam
moj problem polega na tym abym mogl sobie "W AMX" wlaczyc dzwieki z unreala nie ze dodam sobie plugina ultimate sounds czy jakies inne tylko zeby byly te ze tak powiem serwerowe gotowe juzi zebym mogl sobie je wlaczac i wylaczac w amxmodmenu>9>ustawienia statystyk nie mam nic takiego jak...
A wiec mam 2 prosby.
1)Niedawno kupilem server w csa i jak wlaze na serva to nieda sie rozmawiac przez mikrofon.Czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to naprawic?czy moze jakis plugin potrzebny do tego?
2)Czy zna ktos plugin dzieki ktoremu w grze slychac rozne dzwięki (polskie)np.jak cie zabija z noza...