Proponuje nowy wątek, mianowicie chciałbym się podzielić moimi plikami oraz zaszczepić wymianę plików map oraz coordinates do statystyk PsychoStats 3.1. Sam odpaliłem to u siebie i zaczynam zabawę z generowaniem map i ustalaniem coordinates dla map, odnośnie generowania statystyk PsychoStats na stronach www dla serwerów gry Counter Strike 1.6 Steam i No Steam.
Chciałbym zacząć wymianę plików map. Oto mój pierwszy wrzut.
Stworzyłem, coordinates do pliku heat.xml oraz mapy do pliku psychostats/img/overlays/halflife/cstrike, dla statystyk Psychostats odnośnie heatmap
Uwaga, coordinates, są dostosowane do moich opracowań map, mogą nie współpracować z mapami wygenerowanymi przez innych !!
Wyjaśnię, że heatmap to gorące miejsca w których najczęściej są zabijani gracze danej mapy.
Podgląd o co chodzi:
heatmap_dustbowl
oto współrzędne oraz link:
Mam również prośbę do potencjalnych użytkowników, trzymajmy się schematu:
1. Nazwa mapy
2. Typ mapy steam / no steam
3. coordinates - w kodzie
4. Link do całej paczki - mapa + coordinates (txt)
ARCIWUM - WSZYSTKIE MAPY:
all_heatmaps.rar (99,5 KB)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaczynamy:
Nazwa: aim_09pyramid
Typ: No Steam
coordinates:mapa + coordinates: aim_09pyramid.rar (37.0 KB)Kod:<map name="aim_09pyramid"> <minx>-1575</minx> <miny>-1425</miny> <maxx>1525</maxx> <maxy>1450</maxy> <res>527x500</res> <flipv>1</flipv> <fliph>0</fliph> </map>
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nazwa: aim_tenkovi_b3
coordinates:Kod:<map name='aim_tenkovi_b3'> <minx>-1885</minx> <miny>-920</miny> <maxx>450</maxx> <maxy>1100</maxy> <res>527x500</res> <flipv>1</flipv> <fliph>0</fliph> </map>
mapa + coordinates: aim_tenkovi_b3.rar (44.3 KB)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nazwa: aim_ak-colt_pool
coordinates:Kod:<map name="aim_ak-colt_pool"> <minx>-685</minx> <miny>-1170</miny> <maxx>670</maxx> <maxy>1190</maxy> <res>280x500</res> <flipv>1</flipv> <fliph>0</fliph> </map>
mapa + coordinates: aim_ak-colt_pool.rar (15.8 KB)