Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Poradniki do HLDS

Poradniki do HLDS - Poradniki do HLDS Counter Strike 1.6 Non Steam - Czyli jak mieć/zrobić wyczesany w kosmos serwer

Tagi tematu Jak zrobić VAC na NonSteam!! Działa w 99% przypadków:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: comment mettre son non steam, co zrobic aby dzialaly serwery w cs, how to make css no steam work on vista, how to make no-steam server vac, vac non steam, comment mettre sons serveur no steam tout en étant vac, co zrobic zeby non steam dzialal na serwie

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 9064
Narzędzia wątku

Jak zrobić VAC na NonSteam!! Działa w 99% przypadków

konradixxx is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jest sposób aby zainstalować VAC'a na serwerze Non Steam! Robimy tak:

:arrow: Ściągnij biblioteki z:
:arrow: podmień je z tymi na serwerze w folderze głównym
:arrow: w pliku liblist.gam ustawiasz secure "1"
:arrow: w pliku server.cfg ustawiasz sv_lan 1

Restartujemy serwer lub zmieniamy mape i wszystko powinno śmigać:)

Dzięki za przyklejenie:mrgreen:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

r3con is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

idzie zrobić tak na serverze non steam żeby go postawić kompa wyłączyć a on by działał ??

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
idzie zrobić tak na serverze non steam żeby go postawić kompa wyłączyć a on by działał ??
JAk masz serwer na jakieś serwerowni tak, ale jak u siebie na kompie to nie da sie :D

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] jak zrobić działko
Witam, chciałbym dodać na moją mapę działko ale nie wiem jak ;/ Możecie napisać jak je zrobić?
Mapy do Counter Strike
SRCDS Cracked Nonsteam-Serwer Counter Strike Source Nonsteam
SRCDS Cracked Nonsteam - Serwer Counter Strike Source Nonsteam - Pliki do przerobienia serwera Counter Strike Steam na Counter Strike Source Nonsteam Pamiętaj aby nie mieszać plików z różnych paczek! Windows http://neogeo85273937.free.fr/server/Win32.Srcds.Build.3042.REVOLUTiON.rar...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Czy da się zrobić serwer NonSteam na pifpaf.pl
Witam! Nie znalazłem tu dokładnych informacji o pifpaf.pl. Można na nim postawić serwer NonSteam? Chcę wykupić u nich serwer na miesiąc (7 slotów), ale gracze będą NS. Dzięki za odpowiedzi! Tu lolek pisał coś o problemie, ale nie został chyba ostatecznie rozwiązany. Można to zrobić w ten sposób:...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
cs 1.6 działa tylko logo lambda inne nie działają
Mam problem od zrobienia formatu nie działają mi spreje w Cs-esie. Działa tylko lambda podstawowy sprej nie wiem co mam zrobić by działały wszystkie spreje. Proszę o szybką odpowiedz (pomoc).
Problemy z CS 1.6
Jak zrobić VAC na NonSteam ? Link Padł
Witam, Jak mam zrobić VAC na NonSteam Serwer mam na hit4u.pl Wiem że jest tutaj poradnik: http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-hlds/12586-jak-zrobic-vac-na-nonsteam-dziala-w-99-przypadkow.html#81098 Ale link nie działą
Problemy z CS 1.6
Potrzebuje działającej Binarki do serwera cs działającego na dwóch protokołach (chodzi o binarke NS procesor INTEL) !!!
Witam posiadam następujący problem związany dwóprotokołowym serwerem: Posiadam maszynę z procesorem: " AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor". Niestety binarki przez Sebę NIE działają na tym procesorze. 1.Na dowód że sama przeróbka dwópotokołowego serwera działa jest część logu: : Alpha19...
Problemy z HLDS
Co zrobić aby mój CS działał jak najlepiej
Witam Mam kompa 1.7ghz 512ram 256mb karta grafiki ATI ale mój CS nie działa płynnie tzn. mam 30-40 FPS na otwartych przestrzeniach i gdzie jest dużo graczy sie tnie co zrobić? Prosze pomóżcie mi :black_eye:
Problemy z CS 1.6
NonSteam shoters, po aktualizacji nie działa
Witam Dzisiaj wchodzę na swój serwer na shotersach i pisze aby wyłączyć i włączyć serwer bo jakaś aktualizacja została zainstalowana przez VALVE, także zrobiłem to. Co sie okazało , serwer już nie chodzi mi na NON STEAM, zrobiłem znów zmianę na NON Steam i teraz serwer sie nawet nie uruchamia....
Problemy z CS 1.6
Działą czat - nie działa CS - działa CS - nie działa czat... pomozcie zalamanemu graczowi :(
to napisalem do kumpla: patcha instaluje we wszystkie mozliwe miejsca i czat nie dzialal, a teraz zaczelo dochodzic cos o tym shot gunie :/ prosze pomozcie :( PS. kiedys pobralem innego CSa to dzialal czati blyo git, tylk oze wczoraj wchodze patrze a tu wszystko przesuniete i obraz byl...
Problemy z CS 1.6
Steam jak zrobić NonSteam
Siema!Zainsatlowałma sobie CS Source Steam.iŚciągnełam v1-16 iv17Patch.Tylko jak tearz zrobić z tego nonsteam(nei chce cos zepsuc)(a i jeszcze miłam orginalną płytkę tylko key nie miłam dlatego chce zrobić Non steam)??Chcialabyym zęby mi wszystko śmigało zebym mogła wszedzie grać i wiecie..prosze o...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz