|
|
Ja sobie sam zrobiłem amxx, pobierajac z tej strony pliki Core i CS i mi wszystko normalnie działa.
Nie pomogę Wam, bo nie rozumiem Waszych problemów - uczęszczacie na lekcje j. polskiego ?
heheh jzu sobie poradzilem wystarczylo podmienic plmenu.amxx thx za nic yo
Ostatnio edytowane przez MOKII ; 11-02-2009 o 16:27
Witam.Gdzie wgrać ten plik engine Amd? A propo po tych 1 plikach na non steam pisze ze wymagany 47 czyli cos poszlo nie tak. Wiec gdzie wgrac ten engine amd
hmm to jak sprawdzić czy ten VAC dziala xD bo nie mam pojecia jak ;x
Mi też nie działa, więc nie wiem ;)
Kiedyś zerknę na to.
czy ktoś próbował przerabiać serwer z gradobicia ?
A czym on się różni od pozostałych żeby nie dało się go przerobić?
Dzieki wielkie Seba dziala tylko nie wyswietla STEAM_ID ale trudno
Dla osób posiadających serwer z protokołem 48 i którym nie działa dproto, daję odpowiednie binarki:
Poza tym jest mały problem, otóż gametracker wykrywa część graczy jako... boty (chodzi o dproto).
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Dziekuje :) Dziala lecz mam jeden problem.
Nie dzialaja adminy, tzn loguje sie (amxmodmenu) chce wybrać np. kick/ban/vote/zmiane mapy to okienko nagle znika. Wiecie moze jak to naprawic?
Pozdro
Wgrałem plug plmenu z jakiegos innego amxa i dziala ;]
Seba thx ;] gibon leci ;p
Za PW "daj mi pliki AMD" daję tygodniowego bana.
Od Adminów GameTrackera dostałem taką wiadomość (sry ze po ang, ale kto łapie temat to sobie przetłumaczy):
The mod installed appears to be incorrectly reporting join times to us which is making the tracker think it is bots. Half of the players are reporting the same join time which is generally impossible and only occurs when players are bots.
Ok, rozumiem, ale co w związku z tym? Ja nie widzę żadnego powiązania z Steam lub NS, ponieważ w momencie, kiedy na moim serwie gra 3 ludzi ze steamem, gametracker pokazuje 2 osoby oznaczone obrazkiem BOT i 9 osób na bannerze!
Nie wiem totalnie ocb. Też tak macie? Cały czas oczywiście chodzi o dproto.
PS. Jeśli to rozmowa na osobny temat to prosze powiedzieć.
EDIT
Zobaczcie co zauważyłem:
Patrzcie na czasy pobytu.
Czym to może być spowodowane? Tym modem czy konfiguracją serwera?
Ostatnio edytowane przez bartek124 ; 17-02-2009 o 21:25
| « Instalacja Psychostats | - » |