OK drill poczekam :P Już niemogę się doczekać!!!
|
|
OK drill poczekam :P Już niemogę się doczekać!!!
witam mam pytanie. mam czysty serwer steam. i jak to wrzuce na serwa beda mogli grac gracze ze steam 48 i non steam 47 ???
serwer jest z filmy castpol i czy potrzebny jest wgrany amxx. serwer jest na linuxie
Ostatnio edytowane przez ` ManieK ; 27-12-2008 o 18:01
A co zrobić, jak nie działają komendy wykonywane na graczu? Np. slap, ban, kick, zmienianie drużyn itd? PROSZE O POMOC
Testujcie, chociaż wątpie... binarka na amd jest jakos inaczej w ogole naisana ;o
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
dobra wgrane. a nie trzeba nic dopisywac??? daj www skad to masz jak mozesz ;)
Ostatnio edytowane przez ` ManieK ; 27-12-2008 o 21:44
Seba dzięki, działa w 100 % serwerek(Intel) :)
a wiec jest jakies sposob na przerobienie serwera steam protocol 48 [linux, amd] na nonsteam najlepiej protocol 47 ???
bo ten poradnik nie dziala Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47 w 100% przed chwilo sprawdzalem
Seba wyżej 2 posty dał nową binarke do amd, próbowałeś?
Ostatnio edytowane przez Deagles ; 27-12-2008 o 23:33 Powód: błąd językowy :P
tak i nie działa.
da sie zmienic serwer stem protocol 48 na serwer steam protocol 47??
Powinno działać już z AMD. Zerknijcie w "Dodatkowe uwagi".
ok ale powiedz mi jak sie dostac do tej linni startowej serwera majac tylko dostep ftp ;F
Nie dostaniesz się, musisz się kontaktować z adminem. Pierw zobacz czy plik hlds_run się poprawnie wgrywa, jak tak to nie musisz nic moncić z linią.
aha normalnie wgrac to wszystko z 1 postu czy podmienic ten plik co pozniej podales?
Jak dla Ciebie, to wgraj wszystko, tylko upewnij się że się pliki wgrały na pewno.
Mi hlds_run się niechciał wgrać ;) nie dopisywałem nic do linii startowej, tylko wgrałem resztę plików ;) Wszystko chodzi a serwer mam TUTAJ
Bo na pukawce hlds_run jest zablokowany + serwery na Intelu :)
Seba, pomożesz?
Wgrałem wczoraj te new binarki na intela, wszystko ładnie działa chociaż w amxmodmenu kilka nie dociągnięć jest(nie które w panelu admina rzeczy nie chcą się włączyć np. Team Player, amx kick itd, ale mniejsza z tym). Zmieniałem już w server.cfg, ale nadal te kamery są że widać każdego i każda kamera, dopiero takie coś mi się stało po wrzuceniu tych nowych binarek, pomożesz?
| « Instalacja Psychostats | - » |