Popularne odwołania do tej strony: serwer na dwa protokoły, serwer na 2 protokoly, jak zrobic serwer na 2 protokoly, dwa prtkoly, steam i non steam razem, dwa protokoły, dwa protokoły na serwerze, dwa protokoly, 2 protokoly cs 2010, mozna grac na hlds w cs 1.6, 2 protokoly, serwer na dwa protokoly, dlaczego po wgraniu dproto serwer nie pokazuje sie w ulubionych, dwa protokoły na serwie cs dproto, pro gamers protocol 48, cs 2009 by przemas ip serwerow, jak grac na serwie no steam jak mam steam, steam z non steam moze grac, jak zrobić by na hlds grał steam
Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu dproto jest w pełni spolszczona, oraz mojego autorstwa, więc nie życzę sobie aby ktokolwiek kopiował to na inne fora.
Jeżeli modyfikacja Ci się przydała, napisz w tym temacie chociażby "Dziękuję". :)
Instalacja:
Wykonaj reinstalację serwera, aby był on w najnowszej wersji (nie ma już podziału na typy serwerów - paczka jest uniwersalna)
Po ściągnięciu pliku rozpakuj paczkę oraz wyślij na swój serwer FTP
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Odp: Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM (można grać ze STEAM oraz NonSteam) - protokół 47 i 48 razem - poradnik!
Hmm to było do przewidzenia, cóż można rzec ... Kolejna banda cziterów nadchodzi. Już myślałem że po zmianie protokołu wszystko wróci do normy.
Dziwi mnie tylko po jakiego łaczyć graczy steam i non-steam na serwie. Seba a w twoim arcie jest jeden szkopół. Non steam będą mogli grać jedynie wtedy, gdy sie zdejmie z steamowego serwera Vac, czyli prawde powiedziawszy wracamy do słynnych wypowiedzi
-wyłącz te wh ty ***** !!!
-co za bot, toż mam steam dziecko...
... Kolejne Steamowe lamy będą grać z wh, chroniąc sie, iż posiadają steam, żałosne.... Chcesz grać na steam? wydaj te 48 zł na gre lub 25 i masz spokój, po co ludzie ciągle chcą wykręcić Valve i szukaja takich alternatyw jakie podał seba. Lepiej odpuścić raz czy dwa wypad na piwko czy na cukierki u młodszych graczy i w pełni zlegalizowanie cieszyć sie tysiącami serwerów .
Ostatnio edytowane przez Altair'ac ; 21-12-2008 o 20:35.
1. Czy jeżeli mam serwer STEAM i zainstaluje na serwerze ten plik z protokołem 48, to czy serwer będzie chroniony przez VAC ? Czy będzie on sprawdzał steamowców, czy nonstomów podłączonych do serwera ?
Odp: Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM (można grać ze STEAM oraz NonSteam) - protokół 47 i 48 razem - poradnik!
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
A co zrobić, jak nie działają komendy z amxmodmenu wykonywane na graczu? Np. slap, ban, kick, zmienianie drużyn itd? (w konsoli działają, ale w amxmodmenu nie)
INSTALACJA COUNTER-STRIKE 1.6 NON-STEAM NA PROTOKOLE 48
Piszę ten tutorial głównie dlatego, żeby wreszcie przyspieszyć migrację graczy z nonsteama na nowy protokół 48. No więc po kolei.
UWAGA!!! W tej wersji gry nie działa demoplayer, czyli nie można oglądać dem z gry! Reszta jednak działa...
http://img194.imageshack.us/img194/6836/welcomeuad.png
W naszej sieci serwerów oferujemy w pełni rozbudowane:
http://img193.imageshack.us/img193/8230/forumsmj.png
www.zalosni.pl
Na forum można znaleźć :
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
1.
Czy można w normalnej instalce css i uruchomionemu programowi srds założyć serwer z mani admin plugin ??
sam serwer już założyłem i działa(jako nonsteam)
Ale jak próbuje zainstalować mani admin plugin do niego to już przestaje działać.
jutro dam screena z błędem. Na początku błąd się nie...
Binarki NonSteam do protokołu 48!
Niestety gracze z NSem muszą poczekać na jakiegoś nowego patcha/wersję, aby móc grać.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47 - teraz w większości firm jest do wyboru tylko serwer CS 1.6 STEAM z najnowszym protokołem 48. Stare instrukcje przerabiania na nic się już nie zdadzą, chociażby z powodu zmienionej większej ilości plików jak i trzech map...
Poradniki do HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u