Popularne odwołania do tej strony: jak postawic serwer non steam, jak postawić serwer linux, instalacja serwera cs 1.6 non steam linux, counter-strike 1.6 serwer postawić linux, jak zrobić serwer cs 1.6 non steam zm poradnik, instalacja servera cs 1.6 nonsteam pod linux, jak zrobisz ssh na linux, engine.v15.tgz amxx, jak uruchomić serwer ssh na linux, cs server linux engine v15
Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p Pozdro....
Dobra skapowałem oco chodzi już wszystko miałem dobrze serwer działał i musiałem bo zrestartować aby działał 24/7 ale gdy wyłączyłem i chciałem włączyć to pisało że on offline... daje krótki log po włączeniu :
Kod:
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
Console initialized.
scandir failed:/root/./platform/SAVE
Protocol version 47
Exe version 1.1.2.0/Stdio (valve)
Exe build: 02:38:31 Jul 7 2004 (2738)
STEAM Auth Server
couldn't exec language.cfg
Server IP address *.*.*.*:27015
Downloading Security Module from Speakeasy.net ...
Error downloading Security Module from Speakeasy.net
Server is not Secure.
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
zależy , da sie jeżeli ma linuxa u siebie na kompie lub ma dojście graficzne do serwera w tedy sie da " ale musi posiadać konto premium " i tyle na ten temat :]
Pozamienialem pliki,wszystko robilem po 3 razy,dopisywalem sv_lan 1 i nic...Ciagle wyskakuje:
Kod:
Downloading Security Module from Speakeasy.net ...
Error downloading Security Module from Speakeasy.net
Server is not Secure.
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
// Use this file to configure your DEDICATED server.
// This config file is executed on server start.
// disable autoaim
sv_aim 0
// disable clients' ability to pause the server
pausable 0
// default server name. Change to "Bob's Server", etc.
hostname "Fatum`s Server"
// maximum client movement speed
sv_maxspeed 320
// 20 minute timelimit
mp_timelimit 20
sv_cheats 0
// load ban files
exec listip.cfg
exec banned.cfg
// Non-Steam
sv_lan 1
Chyba sie nie doda sam... - Master server communication disabled.
Jak zmienic powitanie na serwerze ukazujace sie przy wejsciu gracza na srodku ekranu?
I jeszcze jedno pytanko^^: Serwer stoi na hostingu pipni.cz,zeby uruchomic serwer trzeba uruchomic go pewna komenda przez np program putty.Jednak gdy wylacze putty,serwera nie bedzie?Jak to wyglada wlasnie...?
Chyba sie nie doda sam... - Master server communication disabled.
To jest lotto
Cytat:
Napisał Granda
Jak zmienic powitanie na serwerze ukazujace sie przy wejsciu gracza na srodku ekranu?
Zedytuj plik motd.txt (ma być w html'u)
Cytat:
Napisał Granda
I jeszcze jedno pytanko^^: Serwer stoi na hostingu pipni.cz,zeby uruchomic serwer trzeba uruchomic go pewna komenda przez np program putty.Jednak gdy wylacze putty,serwera nie bedzie?Jak to wyglada wlasnie...?
Powinno go się postawić na screenie, choć kumpel mówił że on normalnie wyłącza i jest git... jaka dystrybucja?
Uruchomilem serwer inna komenda i pokazal sie komunikat:
Kod:
Adding master server 69.28.151.162:27010
Adding master server 68.142.72.250:27010
Lecz dalej go nie ma na liscie...
Dziwi mnie fakt stablinosci lacza na tym hostingu...teraz weszlem na serwer i wrzucilem po 6 botow na kazda strone(razem 12) i nagle z pingu 80 robilo mi sie 300 i tak skakalo...A to byly boty tylko...Moze cos mi obciaza serwer?
Dziwi mnie fakt stablinosci lacza na tym hostingu...teraz weszlem na serwer i wrzucilem po 6 botow na kazda strone(razem 12) i nagle z pingu 80 robilo mi sie 300 i tak skakalo...A to byly boty tylko...Moze cos mi obciaza serwer?
Tam jest proc 333mhz, ale dziś w 11 na pipni grałem...
Witam. Mam pytanie jak założyć własny serwer CS 1.6 na non steam. Bo jak właczam sewer przez HLDS to mi się włacza ale mój kolega nie może wejść na serwer. Ma dodany ten serwer w favorites i pisze mu "not responding" czytałem że trzeba przez jakiś program czy coś. Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam...
Mam taki problem, ściągnąłem cs:s i gram sobie z 3 kolegami ale czasami nie ma serwa, żeby sobie samym pograć albo jest na jakieś 5 minut potem wchodzi jakiś cheater i koniec zabawy, nie chce serwera 24/7 ( chociaż jakby był to by było spoko ale nie będę płacił, więc taka opcja odpada ) bede ja go...
Witam,
Czy ktoś mógłby napisać mini poradnik jak postawić własny serwer Counter-Strike Source STEAM???
Napiszcie jak zrobić serwer od zera, krok po kroku!
Informacja dla Szukaszbana (admina):
Nie pisz aby korzystać z opcji szukaj bo korzystałem i nic nie znalazłem!
Informacja dla...
Chciałbym się dowiedzieć jak postawić serwer counter strike source non steam mam windowsa więc jeśli mógłby ktoś zamieścić te scrackowane binarki i potrzebne rzeczy pod windowsa byłbym wdzięczny. Aha i proszę o jakiś tutorial co i jak...
pozdrawiam
Witam. Od razu was przepraszam za to że nie w tym dziale pisze ten temat, ale nie miałem pojęcia gdzie go napisać. Piszę go w sprawie serwera do cs 1.6 non steam, ale nie przez HLDS, chcę mieć taki na stałe, po prostu z mojego kompa zrobić serwer, taki jaki się kupuje np na "pukawka.pl" czy tam...
Mam pytanie ?
Jak postawić serwer w cs 1.6.
Próbowałem przez hlds a tu takimi błąd wyskakuje:Unable to load authentication library,Exiting.
Może mi ktoś pomóc.
Witam.
Chciałbym sie zapytać czy da sie postawić serwer na linuxie jeżeli tak to prosiłbym o jaki tutorial albo coś co mi pomoże w jego postawieniu
Z góry dziękuje
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u