DreQ^ nie jest, jak by był robiony od 0 a nie wzorowany na innym, to możliwe ze byłby wart a tak to nie jest,
|
|
DreQ^ nie jest, jak by był robiony od 0 a nie wzorowany na innym, to możliwe ze byłby wart a tak to nie jest,

Nie wiedziałem ze jest wzorowany... major, rzucisz link?
no niestety przykra prawda... ;) trzeba sie na początku na czymś wzorować... ale bez przesady...
major, nie zauwarzyłem tego linku :P
No wie DreQ dlatego dalem taka wycene a ty się późnie tez poprawiłeś 40zł + więc wiesz ja bym za niego więcej nie dał ponieważ za taką cene 70-80 zł to sobie Kupie Unikatowy Szablon i jak by dobrze zagadał to nawet od wani a nie za samego laya 80zł To jest śmieszne :):):)
wania ma szablony do dupyy, a o kodowaniu juz nie będe wspominal...nawet od wani
80zł za szablon... ciekawe jakie pruchno ;) napewno nie byłby z górnej półki, a raczej z tej dolnej ;) taki standard
z tego co ostatnio widze Vansher sie stara bardzo, i mu to wychodzi ;) chyba 100 bierze za szablon, ale moge sie mylić ;P lecz widziałem tylko jeden jego autorstwa
Ostatnio edytowane przez Vario ; 29-04-2009 o 14:26
Możliwe że 100zł ale jeśli by dobrze pogadać z np. Motyl lub coś w tym sensie to możliwe że by się wygenocjowało o 20zł mniej a Nawet CMS-Szablony Były by dobre :)
Laj troche za gęste ale ogólnie jest fajne ;] 7/10
Fajny nawet. Tylko Zmień Panel Logowania i Będzie dobrze ;p 7/10
| « New layout by Luka | [Banner] Snipers » |