Moja 2 praca która wystawiam na tym forum... bardzo bym prosił o szczera ocenę i jakieś pomocne wskazówkowi...
Pozdrawiam
the GirL
|
|
Moja 2 praca która wystawiam na tym forum... bardzo bym prosił o szczera ocenę i jakieś pomocne wskazówkowi...
Pozdrawiam
the GirL
Nawet nawet , czegoś brakuje ale nie jestem w stanie określić czego :P
6/10
Mógłbyś wrzucic na render babeczke z większymi walorami bardziej :P
Ale myśle, że 6/10 w zupełności wystarcza :)
^^ to jest baba czy facet? bo raczej piękna to ona nie jesti do tego te małe orzeszki! dałbys taka z arbuzami ^^ render zbytnio sie wyróznia, tyle co dałes to to, za nawaliles brushy, nic więcej tam nie widać, nie ma harmonii, jednolitości, zbyt duze kontrasty, i nie ma gdzie oka zawiesic...
szczere 3/10, i to nie dlatego ze babka jest płaskorzeźbą ;)
pozdrawiam
Brzydka postać :)

Mógłbyś dodać ładniejszą Panią :)
z brushy można wiele i tobie się to udało.
8/10 :]
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 03-06-2009 o 13:29
facet ?
zmien go na ja i bedzie 8/10 :P

Mi się podoba. Tylko szkoda że taki ciemny jest 8/10
hehe to jest kobieta ja wychodze z zalozenia "co male to piekne" :P pozatym pasowala mi kolorystycznie... ale wracajac do tematu mi tez cos brakuje tylko nie wiem czmeuy co do spujnosci i renderu, to nie chcieli byscie zobaczyc skad ja to laske wziolem i ile bylo bawienia sie z samym dobrym wycieciem ale mniejsza oto postaram sie na nastpeny raz stworzyc cos z "Harmonia i DUZYMY CYCAMI" jak tak o to prosicie :P
7/10 jak dla mnie mogłeś troszkę wtopić tą "kobietę" ;p
nie brzydka, dobra 7/10
za laske 7/10 - bo brunetka jest ;d blondynki suX XD
a ogolnie to fajne 8/10 ;d
Ładnie wszystko wyglada razem ;]
9/10
jak by ten koleś (chyba koles) był chudszy i to o co się opiera won + kwiatki oplatały go to by było fess ;) 6/10
Wszystko fajne tylko ta kobieta nie 7/10
powiększ jej cycki :D tak fajne :)) 7/10
| « 2 Heatery Ocenka :D | nexT » |