^^ to jest baba czy facet? bo raczej piękna to ona nie jest i do tego te małe orzeszki! dałbys taka z arbuzami ^^ render zbytnio sie wyróznia, tyle co dałes to to, za nawaliles brushy, nic więcej tam nie widać, nie ma harmonii, jednolitości, zbyt duze kontrasty, i nie ma gdzie oka zawiesic...
szczere 3/10, i to nie dlatego ze babka jest płaskorzeźbą ;)
hehe to jest kobieta ja wychodze z zalozenia "co male to piekne" :P pozatym pasowala mi kolorystycznie... ale wracajac do tematu mi tez cos brakuje tylko nie wiem czmeuy co do spujnosci i renderu, to nie chcieli byscie zobaczyc skad ja to laske wziolem i ile bylo bawienia sie z samym dobrym wycieciem ale mniejsza oto postaram sie na nastpeny raz stworzyc cos z "Harmonia i DUZYMY CYCAMI" jak tak o to prosicie :P
Wallpaper Slideshow Pro 2.6.2
http://img203.imageshack.us/img203/9071/wallpaperslideshowpro.jpg
Wallpaper Slideshow Pro 2.6.2 | 3.45 Mb
Wallpaper Slideshow Pro is a great utility for displaying your favorite images as your desktop wallpaper. Wallpaper Slideshow offers you complete control of...
Free download Animation Wallpaper 3.0 | Pobierz za darmo Animation Wallpaper 3.0
Narzędzie które pozwoli zamienić standardową nie ruchomą tapetę pulpitu systemu Windows na tapetę animowaną. Program posiada bardzo bogate możliwości konfiguracyjne potrafi nadawać alternatywne tła...
Free download Fractal Wallpaper 1.1 | Pobierz za darmo Fractal Wallpaper 1.1
Fractal Wallpaper to innowacyjny program umożliwiający tworzenie pięknych tapet na twój pulpit.
Fractal Wallpaper funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista...
Free download Magic Wallpaper 5.2.2 | Pobierz za darmo Magic Wallpaper 5.2.2
Aplikacja która pozwoli na zamianę dowolnego obrazu na tapetę do telefonu marki Nokia, Motorola, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Alcatel, Benq, Lg, Panasonic, Sagem, Sendo lub Sharp. ...
Free download Wallpaper Expert 3.8 | Pobierz za darmo Wallpaper Expert 3.8
Potężne narzędzie będące zarówno menedżerem tapet jak i aplikacją służąco do ich automatycznej zmiany. Aplikacja obsługuje formaty BMP, JPEG, PNG, GIF, TIFF, EXIF, WMF, EMF. Dzięki rozbudowanym opcją...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u