Pierwsze moje 2 takie prace :)
Powiedzcie co poprawić :
Jak wam sie podoba :
Ocena 0/10:
![]()
|
|
Pierwsze moje 2 takie prace :)
Powiedzcie co poprawić :
Jak wam sie podoba :
Ocena 0/10:
![]()
1# dobry lay, pod szablon muzyczny
nic dodac nic ujać,
2# nie za duza czcionka ?
6/10 za Wszystko
Ładne prace ...
1. 8,5/10
2.7/10
Wydaje mi się, że już gdzieś widziałem takie lay'e przynajmniej bardzo podobne, w pamięci utknoł mi ten text "loremIMPUS" etc :) mogę się mylić :D
to mnie rozbawiłesWydaje mi się, że już gdzieś widziałem takie lay'e przynajmniej bardzo podobne, w pamięci utknoł mi ten text "loremIMPUS" etc :)ten tekst przeważnie się kładzie w layouty... jak nie ma sie pomysłu na tekst... haha ^^ juz chyba mam kandydata do mojej sygnatury ^^
a co do layoutów,
1. typo dobre, bardzo dobre, modłes dorzucic więcej pomarańczowego, np. w rolloverze,.
troszke źle dobrałes czcionkę po prawo, i litery nie mają dobrych odległości (radziłbym Verdane)
2. tutaj typografia nie jest juz za dobra, poniewaz wzrok się męczy, i długo trzeba patrzeć aby zobaczyć to co się chce... wszystko wydaje sie za duze.
Pozdrawiam ;)
radze ci, jak chcesz ocene pracy, to nie na tym forumtutaj nikt ci nie "doradzi" a jak juz doradzi to tak jak
![]()
dosyć fajne te laye :)
1. 8/10
2.7.8/10

Bardzo ładne
8/10 za obydwa
Każdy może się pomylić =)to mnie rozbawiłes ten tekst przeważnie się kładzie w layouty... jak nie ma sie pomysłu na tekst... haha ^^ juz chyba mam kandydata do mojej sygnatury ^^
Xe-i, wiadomo, ale to była zabawna pomyłka :P
Mi się też podoba, ale ten pierwszy ładniejszy :)
8/10
1. ujdzie ;] 6/10
2. juz gorszy ;p 4/10
Spoko prace...
1. 9/10
2. 7/10
Dzięki wszystkim za oceny to moje pierwsze takie prace wiec nie wiedziałem xD
Vario postaram poprawić te prace i dam na forum graficzne ;)
PIL3J2, nie ma co poprawiac! jest git, naprawde dobre... Ale zostań na tym forum, zapraszam ;)
czy to napewno twoje lay'e? ;>
Bo w jednym temacie ledwo co zrobiłeś fajne sygny a tu już lay'e i to nawet profesjonalne...
1. 7/10 - bardzo łądny estetyka bije w oczy ;]
2. 6/10 - troche słabiej kolory jasne strasznie.
knp, moze mial na kompie i dopiero wrzucil? o_O
knp. <3 wszystko to co dotychczas robiłem miałem już na laptopie... A o tym forum dowiedziałem sie od kolegi i postanowiłem wrzucić kilka prac ;) nie wierzysz? to dam ci .psd
Vario zostanę i coś pop robie i wrzucę nowe xD
super obie pracki ;]
9/10 za obie
Pierwsza praca ładna druga juz nie :P
1.9/10
2.7/10
| « [do ocenki] tapeta | Nastepna xD » |