Wykonałem portfolio v.1, ;) Myśle ze ładniejsze .. oceniac, Przy okazji mozecie napisać co nie tak.. ;)
![]()
|
|
Wykonałem portfolio v.1, ;) Myśle ze ładniejsze .. oceniac, Przy okazji mozecie napisać co nie tak.. ;)
![]()
Bardzo ładne, przejrzysta, podoba mi się,
7/10
za duzo miejsca na tekst, ciemne takie strasznie ale estetyczne
7/10

No ciemne ciemne ;), takie lubie lay, moze nastepne bedzie cos w kolorze :P
Ne spodziewam sie na boskie oceny, bo to prosty lay, niedlugo pokaze cos zajebistego ^^,
super 9/10

No prawie wszystko mi się podoba oprócz tego na środku, nie wiem na co to na newsy czy na co ? Ale i tak jest nie źle
7/10
ehh .. zazwyczaj autora projektu nie wyróżnia się czcionką, ba być cienka/mała i nie rzucająca
się w oczy.
Jakby nie ten krytyczny błąd dałbym - 9/10, niestety na teraz tylko 7/10.
3/10 dlaczego? Dużo tam swoich umiejętności nie pokazałeś portfolio ma być zarazem i estetyczne, przejrzyste ale ma coś także ukazywać Twoje umiejętności ;)
Ganimadeus , Co masz na myśli? ze nie ja wykonałem portfolio? od zera je robiłem ...
Me[M]ber na srodku moze sie znajdować, coś o sobie ;)
Nie nie nie o to mi kaman ;) chodzi o to, że to ma przyciągać a Twoja praca niestety nie... Ma to także przedstawiać Twoje umiejętności, które przyciągną ludzi.
Raczej nie przyciagnie ... bo to zwykły lay, ;)
moze cos nowego zrobie ;)
za ciemny czlowieku daj troche kolorów tak jak tu mowil Ganimadeus to ma przyciagac a nie odpychac prktycznie jednokolorowy , najlepsze portfolia we flashu , ale jak ktos sie postara to moze byc bez flasha , zrob jakies nowe , i wiecej kolorów !!!
Wszystko fajnie ale zaśmierdziało mi tu prościzną. Te kwadraciki na których pisze Kontakt itp. są za ciemne i prawie, że zlewają się z tłem.
Fajnie zrobione są te linijki na których można pisać, lecz są zdecydowanie za długie.
Ostatnie prace nie pasuje na prawy bok. To już po prostu się zlewa z tłem i brzydko to by wyglądało na stronie.
4/10
takie wszystko czarne i malo widac 5/10
Elastycznie :D 7/10

za ciemny... czcionka na górze do bani, czcionka "Projekt Graficzny ... " tak samo za duża i źle dobrana.
Wogóle nie przyciąga.
2/10
mógłbyś "dreszczyk personal | portfolio" i ten obrazek dać niżej równo z menu. Ach i mółbyś jeszcze zmniejszyć to menu 8/10
Może być chociaż za duże przyciski.. 6/10
| « Moj pierwszy header | [Herb] Ocena :] » |