Witam chce wam dać do oceny lay dla Gamingu FRANTIC który niebawem powróci na scene eSportu ;]
http://i31.tinypic.com/2lu9hxc.png
Od jeden do 10 jak zawsze ;]
Lay niestety nie jest w orginalnych wymiarach... ;/
|
|
Witam chce wam dać do oceny lay dla Gamingu FRANTIC który niebawem powróci na scene eSportu ;]
http://i31.tinypic.com/2lu9hxc.png
Od jeden do 10 jak zawsze ;]
Lay niestety nie jest w orginalnych wymiarach... ;/
Ostatnio edytowane przez rafal1964 ; 09-08-2009 o 19:45
No no no bardzo ładny lay
Witam Cie endzi daje Ci dyszke:D
POZDRO TAM;f
Nie przypadł mi do gustu .. za duzo wolnego miesca w blokach, nie schludny ten lay ..
3/10
ojj... bardzo słabo :) typografia leży + za duze przestrzenie, przez tło jest chaos + przezroczystości słabe, ułozenie bloków moze nawet być, lecz kształty bankowo odpadają...
marne 2/10
Górna część laya jak dlamnie kapitalna, 9/10. Pozostałość nieprzypadła mi do gustu więc raczej nieocenie.
dużo wolnego miejsca... nic specjalnego 4/10
a mi sie podoba 8/10
pomysł dobry słabe wykonanie :D
5/10
Słaby layout jakieś wygibasy bananusy nie podoba mi sie ten muminkowy styl ;/ wykonanie też słabe i jakis dziwny ten lay 3/10...

No pomysł nawet fajny ale gorsze wykonanie, Panelu Logowania prawie nie widać, prawa strona Mi się nie spodobała mam na myśli bloki, no i tak jak wcześniej wspomniałem , pomysł fajny ale słabe wykonanie ;/
4/10
Fajny 9/10
A mi się podoba i to bardzo, napis trochę w stylu razera, logo w stylu fx'ów 10/10
gora fajna tylko menu zjechane bo podmena powinny byc mniejsze i pod tym to za pusty malo blokow i cienko to wyglada 5/10 a i panel logowania zupelnie niewidoczny on to zupelna klapa
stopka strasznie "kanciasta" :/ 8/10
bloki z prawej w ogole mi sie nie podobaja, stopka kazdy widzi pixel gaming, menu to nic normalnie, 0 efektów - menu leży, no jak dla mnie 4/10
p.s
te oceny 10/10 sa nic nie warte, ludzie pisza byle post byl, ja kiedyś zrobiłem taki testowy temacik w grafice i miałem racje z tymi ocenami.

| « [DO OCENY] Layout na portal o CS | Portfolio [OCENA] » |