Witam ;)
poddaje dzis ocenie herb wykonany dla klanu BoW
herb jest przecznacozny tylko na jasne tła a więc dałem z tłem :) ale oceniajce bez
oceny standardowo
|
|
Witam ;)
poddaje dzis ocenie herb wykonany dla klanu BoW
herb jest przecznacozny tylko na jasne tła a więc dałem z tłem :) ale oceniajce bez
oceny standardowo
Ostatnio edytowane przez Bob Marley ; 24-08-2009 o 15:51
BoB powiem że PRZEPIĘKNE!!!
11/10

Moim zdaniem lekko czcionka nie pasuje do reszty oO
6/10
Zgodzę się z tym że czcionka nie pasuje, ale ogółem praca niezbyt dobra
3/10
Ne rozumiem czcionka nie pasuje do reszty!?! Czego wy chcecie!?!
Moim zdaniem 500/10
Po ProstU zaje...Pozdro Ska>>n3R
Pomogłem? wystarczy wcisnąć, POSTAW GIBONA
![]()
pomijając:
*tło
*ząbki
*badziewną czcionkę
*źle wycięty shape
to jest nawet dobrze :)
z dumą stawiam 3/10
Ostatnio edytowane przez TeX ; 24-08-2009 o 19:23

A mi sie podoba i nie patrzy na Zabki :) 9:10 bo moglo byc lepiej
ząbki: obramowanie ramki ma ząbki ta linia przy końcy ramki też ma małe ząbki
Rada: opcja >wyrównaj< nie gryzie
Czcionka: wygląda ja kilka wyciętych w literkę kwadratów.
Rada: wyłączaj bold(gdy sie nie da zmień na bardziej czytelną czcionkę), jak chcesz sie bawić w obramowanie napisu z czcionka jest za gruba daj ramkę do środka lub na center.
Shape: w prawym górnym rogu wygląda jak byś brushem wycinał w tamtych rejonach/próbował nałożyć efekt na warstwę - trochę nie udany
Rada: nie zostawiaj tak dziwnie wyciętych elementów bo głupio to wygląda.
Render: Dziwnie wpasowany niby ucięty niby nie udana wersja wtopienie herbu.
Rada: Jak chcesz wtapiać render w ramke to nie nakładaj 10 bruszy żeby zakamuflować. po prostu weź go utnij w potrzebnym miejscu lub możesz go lekko gumką od doły pomazać żeby zrobić efekt wtopienie w kolo.
Kolory: takie jakie miałeś do zamówienia dla siebie/twojego klanu, żadko sie czepiam kolorów chyba że oczojebne.
Rada: brak
Tło: wszyscy wiemy że teraz sie robi herby bez tła, ładnie wycięte.
Rada: jeżeli chcesz pokazać herb na tle to pokaż go innym również bez...
Podsumowanie: jeżeli chcesz wykonywać prace wykonuj je z głową nie używaj trików z robienia sygnaturek i tego typu prace gdzie trzeba wtopić render, bo na herbie tego nie zrobisz i na logotypie też nie. Mniej dziwnych prac ale za to z większym rozmachem. jak coś pisz na PW o rady zawsze Ci coś podpowiem/wymyśle.
Coś od siebie: Wiem że może zabrzmieć to dla Ciebie ale, czemu jeżeli komuś sie wcinałem w herby to ludzie na 90% wybierali moje herby ? bo dostawali to co chcieli, codziennie pisze do mnie średnio 10 różnych numerów czy mógł by zrobić herb. Więcej do mnie mów synek bo 18 już dawno 6 lat temu skończyłem i troche nazwa synek do mnie nie pasuje.
Pozdro...

od razu Ci powiem ze dzięki za rady..
rady na poczatku byly dobre ale im dalej tym gorsze ;)
po prostu nie kumasz tego ze tak ma byc jak jest..
ale przyznam Ci ze Twoj logotyp za dobrze tez nie wyglada...
dzieki za pomoc ogolnie ;)
no z synkiem tak powiedzialem bo sie wkurzylem, bo racji z shapem nie miales,
Pozdro : )
no to powiem tak... praca dość kiepska... Ząbki są spore, wilk zle wycięty (jakby zblurowany) napis nie pasuje (za duzy kontrast) kształt herbu tez nie jest zbyt super (standard ps), dość nieestetyczna praca ("nawalone")...
Widzę ze wszystkich pojezdzasz, a sam "grafikiem" nie jestes... moze siedzisz tydzień w ps, i kazdą wypowiedz krytykujesz, jakbyś był niewiem kim... pozatym, jak sie robi logo, czy banner, obojętnie, to zawsze sie robi tak, zeby pasowalo na kazde tło... tymbardziej herb, który zazwyczaj prosto i łatwo zrobic tak, aby pasował na rózne kolorystyki tła ;)
pozdrawiam...
Mi się podoba i tak nie podoba.
Jestem po środku.
Ząbki są rzeczywiście a czcionka troszkę nie wpasowała.
Do tła się nie przyczepiam bo umiem czytać te pierwsze posty.
Ogółem fajny/nie fajny :P:P
Ocena : 5/10
nie podoba mi sie 1/10
heheh żart 10/10
6/10 czcionka nie pasuje jak dla mnie
Nie wiem co chciałeś osiągnąć ale dla mnie praca baaardzo kiepska 2/10
| « Logotyp oHi design | Herb Bob Marley do oceny » |